Catalin Maruta s-a costumat in Mos Craciun "Clasic". El s-a luptat cu Mos Craciun "Sexy", alias Jean de la Craiova!

Anul acesta patru Mosi care se cred mai cool si mai cu… fes decat batranul Mos Craciun vor sa ii ia locul in saniuta si il provoaca la lupta dreapta.

Distribuie pe:

fara descriere

Mosii cu sacul plin de tupeu care ii vor da de furca lui Mos Craciun Clasic sunt Mos Sexy, Mos Rock, Mos Hip Hop si Mos Manelist.

Azi, Mos Craciun clasic, alias Catalin Maruta, s-a luptat cu Mos Sexy, in persoana lui Jean de la Craiova, la sala, acolo unde cei doi si-au aratat muschii, pentru ca e nevoie de rezistenta si sarm in saniuta care aduce cadouri. Apoi, Mosul de la “Happy Hour” se va intrece cu Mos Rock, in persoana lui Cristian Popescu Piedone, cei doi masurandu-si popularitatea in pregatiri pentru masa de Craciun. Dupa care, va urma confruntarea cu Mosul Hip-Hop, intruchipat de Marius Gavrila, pe care Mos Maruta va trebui sa-l intreaca in cursa de livrarea a cadourilor. In fine, cel de-al patrulea Mos cu care Mos Maruta se va intalni pe “ring” este Mos Manelist, nimeni altul decat Pepe, cu care se va intrece la impodobit bradul de Craciun.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate