Cătălin Măruță, scos din sărite de colegi. Cum și-a luat interzis în emisiune: „Ce penibil! E jenant! Nu mai intru” VIDEO

Prezentatorul TV Cătălin Măruță a fost protagonistul unui incident care l-a lăsat mască.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Prezentatorul TV Cătălin Măruță a fost protagonistul unui incident care l-a lăsat mască.

Cătălin Măruță a căzut într-o capcană organizată de colegii săi din televiziune. Prezentatorul TV a avut parte de mai multe surprize frumoase cu ocazia celebrării a 13 ani de emisie. Printre cele mai emoționante a fost și vizita chefului Joseph Hadad în emisiune, dar mai ales apariția soției sale, Andra, care nu putea lipsi de la reuniune. Ea a dezvăluit în cadrul emisiunii mai multe secrete din interiorul familiei.


In articol:

Citeste si: Eva și David Măruță își câștigă singuri banii. Cum a luat Andra decizia de a-i expune în mediul online: „Ne-am asumat că vor apărea de mici în presă sau în social media”

Citeste si: Andra și Cătălin Măruță, moment stânjenitor! Și-au dorit o noapte de vis, însă copiii i-au prins în fapt!

Dacă cele mai multe surprize au fost pe gustul vedetei, iată că prezentatorul TV a avut parte și de o întâmplare care i-a pus răbdarea la încercare. Cătălin Măruță este de obicei cel care face farse vedetelor, însă de această dată el a fost protagonistul unei glume făcute de colegii săi de platou.

Cătălin Măruță, protagonistul unei farse

Scenariul a fost gândit și pus în practică de colegii săi care știau că, recent, Cătălin și-a rătăcit legitimația. Sub pretextul că televiziunea a impus reguli noi de intrare, portarul a fost bine instruit să nu-l lase pe Măruță în interior până nu prezintă cardul de acces. Mai jos este dialogul savuros și momentul în care vedeta află că i s-a făcut o farsă.

Portar: Am și eu o rugăminte. Legitimația să mi-o arătați.

Citeste si: Atenție, români. Este înșelătoria anului! Escrocii folosesc numele unei companii gigant - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Măruță: Nu o am.

Portar: Cum nu?

Măruță: Eu plec. Nu am nicio treabă. Jur că-l la poartă și nu mă lasă să intru că n-am legitimație ( vorbea Cătălin cu cineva la telefon). Ce penibil! E jenant! Eu mai stau oricum 10 minute și plec!

Măruță: Ok, eu am emisiunea, în 7 minute trebuie să fiu la promo.

Portar: Știu, Cătălin, dar a zis să nu permitem nici lui Măruță, așa au zis.

Măruță: Da, măi, eu înțeleg. Nu am legitimația la mine, atunci nu mai intru la emisie. Regulile astea nu trebuie anunțate?! De mâine veniți toți cu legitimație.

Portar: Păi eu sunt de vină? Ce să facem? Fii drăguț și parchează mai în spate până vine cineva dinăuntru.

Radu Ciucă: A fost o farsă!

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Lovitură cruntă pentru unguri! Vor fi excluși. Vestea momentului în Europa

Avertisment dur pentru toți clienții Digi: Ați fost înșelați! Clienții sunt sfătuiți să nu mai facă acest lucru: Puteți rămâne fără bani

Bogdan Mocanu, implicat într-un scandal. Câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei a răbufnit: ”Din frustrarea că pe mine și pe Jador ne iubesc...”

Cu cine s-a distrat Andreea Pirui după despărțirea de Marius de la Puterea Dragostei: ”Pentru fetele singure...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies