Catalin Maruta se pregateste sa imbrace haina cea rosie! Se va deghiza in Mos Craciun pentru fiul sau

Catalin se va deghiza si anul acesta in Mos Craciun pentru a ii aduce el cadourile fiului sau mentionand ca va fi si ultimul an in care se va deghiza caci David a crescut. Anul viitor va angaja pe cineva sa faca acest lucru in locul lui.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„Deocamdată, având în vedere vârsta lui David, încă îmi permit să mă deghizez eu în Moş Crăciun, dar probabil că de la anul nu-mi va mai merge cu faza asta, va trebui să angajez un Moş profesionist. Am costumaţia de anul trecut, e totul pregătit, abia aştept să-i văd făţuca veselă!”, a declarat Maruta pentru „ring”.

Si pentru ca vor face Craciunul in familie, Andra si Catalin vor merge pentru al patrulea an consecutiv in Dubai de Revelion unde vor petrece cu prietenii.

„Ca în fiecare an, nu se pune problema să nu facem Crăciunul cu toţii, în familie, asta presupunând tot «clanul»: noi, părinţii, socrii, cumnaţii… Iar de revelion, pentru al patrulea an, plecăm în Dubai. A ajuns şi asta o tradiţie. În fiecare an zicem că e ultima oară, că mai schimbăm, dar când se apropie Sărbătorile, nu ne îndurăm să renunţăm la ideea cu mersul în Dubai, ne place prea mult acolo şi de fiecare dată a fost superb, mai ales că suntem cu cei mai buni prieteni. Ce-mi doresc să-mi aducă Moşul? Un 2013 cel puţin la fel de bun ca 2012”, a mai povestit prezentatorul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate