Cătălin Moroșanu a fost ales consilier județean la Galați

Cătălin Moroșanu a fost ales consiler județean al orașului Galați, ieri, conform primelor rezultate ale voturilor.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Cătălin Moroșanu, supranumit și „Moartea din Carpați”, a câștigat ieri postul de consilier județean al orașului Galați. Luptătorul nu este străin de lumea politică, având la activ două mandate de consilier județean în orașul natal, Iași.


In articol:

Cătălin Moroșanu a candidat pentru o poziție la Consiliul Județean Galați din partea PNL și conform presei locale, în urma numărătorii parțiale a voturilor, Cătălin Moroșanu este ales deja consilier.

Sportivul are planuri mari pentru orașul Galați: „Mă voi lupta, așa cum am reprezentat România și am fost numarul 1, așa vreau să fiu numarul 1 și pentru Galați", a declarat Catalin Morosanu în ziua votului, insistând asupra faptului că a pus ștampila pentru un viitor mai bun al copiilor. 

Ce le promite Cătălin Moroșanu locuitorilor din Galați

Cătălin Moroșanu spune că vrea să înființeze un club sportiv școlar în fiecare comună din județul Galați.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro„Este vorba de înfiinţarea de câte un club sportiv şcolar în fiecare comună din judeţul Galaţi, dar fiecare comună va avea specificul ei sportiv. În momentul când se înfiinţează aceste cluburi sportive şcolare, vor fi finanţate de către Consiliul Judeţean, deci clar că va fi un buget anual pentru chestia asta. Sportivii care vor câştiga medalii de aur la nivel naţional vor avea şi un fel de bursă”, a declarat el.

Luptătorul are și un model în politică, și anume, I.C.Brătianu.

„Mi-a plăcut foarte mult de I.C. Brătianu, nu de Ionel I.C. Brătianu, de I.C. Brătianu, primul Brătianu. Mi-a plăcut foarte mult că omul a făcut foarte multe lucruri pentru România modernă. El a fost un mic boieraş, şi-a vândut la un moment dat casa de la Florica, ca să facă politică şi să construiască România. A făcut foarte multe sacrificii. Are şi o statuie acum pe faleză în Galaţi. E chiar o poveste impresionantă cu statuia respectivă. Gheorghe Gheorghiu-Dej în anul 1947 a dat-o jos, după aia a fost ţinută într-un grajd”, a declarat, înainte de alegerile locale, Moroşanu.

Surse: Ziare.com, Gândul.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cătălin Moroșanu, victima agresiunii în copilărie! "Mă simțeam neputincios..."

Umilință supremă pentru Cătălin Moroșanu! Luptătorul a fost supus unor momente greu de imaginat: „M-am simțit ca ultimul om”

Rețetă: Tocană de pui cu legume. Cea mai căutată rețetă: Care e ingredientul secret?

Cătălin Moroșanu, primele declarații despre al doilea copil: „Simt că îmbătrânesc...”

Cătălin Moroșanu a salvat un copil de la moarte! „I-am făcut respirație gură la gură”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies