Cătălin Moroșanu atac dur la adresa lui Zanni de la Survivor România 2021! „Tu ești un nimeni! Noi am realizat ceva la viața noastră!” VIDEO

Cătălin Moroșanu s-a aliat cu Faimoasa Elena Marin în războiul împotriva lui Zanni de la Survivor România 2021!

Zanni, concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România
Autor: Ana Maria

In articol:

În scandalul monstru dintre Zannidache, tânărul concurent din echipa Faimoșilor, și Elena Marin a intervenit și Cătălin Moroșanu. Sportivul din echipa roșie de la Survivor Românai 2021 a blamat limbajul agresiv al artistului, dar replica lui nu a întârziat să apară. 

Zanni: Acum a subliniat cum vorbește Zannidache și el pe la spate vine și spune „Elena asta mă cam ia de mână când doarme. Ce-o fi cu ea? O vrea afecțiune bărbătească”. Eu îmi asum ce spun atunci când cineva se ia de trecutul meu, chiar dacă nu mă deranjează. Hai să ne-o dăm la duel. Ești o cotoroanță. În ce filme te afli? Ce filme îți inventezi? Ce lacrimi programate îți inventezi?

Citeste si: Scandal monstru în echipa Faimoșilor între Zanni și Elena Marin de la Survivor România 2021! „Baba cloanța cotoroanța, m-ai făcut tu pe mine căminist!”

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Moroșanu (către Zanni): Tu nu ai realizat nimic în viața ta! Ești un nimeni! Nu ai niciun drept să ne spui nouă, mai stai la coadă.

Dacă nu te lua Alex Velea, erai no name. 

Zanni, concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România
Zanni, concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România [Sursa foto: Captură KANAL D]

Cătălin Moroșanu, cuvinte dure la adresa lui Zanni de la Survivor România 2021 

Cătălin Moroșanu a spus și în interviu că nu îi place deloc Zannidache, în ciuda performanțelor lui sportive de pe traseele din Republica Dominicană.

„Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache.

Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță. (…) Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei. Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a fpcut tatuaje și e cool chipurile. Eu am experiență de viață și cvă spun, astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. (…) O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum”, a spus Cătălin Moroșanu din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Roxana Ghiță, surprinsă în brațele unui Faimos de la Survivor România! Cu cine s-a afișat fosta Războinică

Cine este Gp Blaze de la Mireasa, sezon 3. Artistul de culoare a venit în emisiune să-și găsească dragostea, după o relație eșuată cu o româncă

Liviu Vârciu și-a pierdut o persoană extrem de dragă! Puțini știau acest lucru despre artist: "Regret că nu am stat mai mult..."

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Anunț pentru cei care au această grupă de sânge. Sunt mai predispuși la COVID-19

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Intrăm într-o nouă era. Ne vom vaccina în fiecare an? Care este explicația

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies