WOW

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri neașteptate la Fermă, despre soția lui! Nu s-a mai putut abține: „Vă dați seama?”

Cătălin Moroșanu i-a uimit pe colegii săi de competiție, atunci când a vorbit despre soția sa. Ce le-a dezvăluit celebrul pugilist celorlalți concurenți ai emisiunii de la Fermă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Cătălin Moroșanu se află de câteva săptămâni departe de familia sa, fiind concurent la „Ferma”. Acesta a reușit să surprindă pe toată lumea atunci când a povestit cine este soția sa.

Citeste si: Kamara a făcut mărturisiri cutremurătoare! E vorba despre băiețelul lui: „A făcut un stop cardio-respirator”

Citeste si: Andreea Bălan, clipe cumplite după externare: „Plâng încontinuu”. Ce se întâmplă cu vedeta

Citeste si: Alex Bodi, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu a apărut cu mâna vânătă: „A doua zi după petrecere...”

Până acum, a ținut-o departe de lumina reflectoarelor și se știu foarte puține lucruri despre femeia cu care acesta și-a întemeiat o familie. Pugilistul a ținut să îi facă o declarație de dragoste femeii cu care are și o fetiță.

„Avem 17 ani de relație. Vă dați seama? O viață de om. Avem o fetiță de 8 ani. A făcut multe pentru mine, este un echilibru în viața mea și m-a iertat de multe ori. Este o femeie minunată, nu aș renunța niciodată la ea. Mai presus de mama pentru mine este ea, apoi mama”, le-a mărturisit Moroșanu colegilor din Ferma, care au fost impresionați de cuvintele sale.

Cum s-au cunoscut Cătălin Moroșanu și soția sa

Concurenții de la Ferma au rămas fără cuvinte atunci când celebrul pugilist le-a spus cât de importantă este femeia cu care împarte bune și rele de 17 ani. La începutul acestui an, Cătălin a scris pe pagina sa de socializare un mesaj impresionant pentru soția sa care l-a făcut cel mai fericit bărbat, chiar și când nu aveau prea mulți bani și nimeni nu ar fi putut prevedea succesul pe care o să îl aibă

Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.

Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile.

Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, a scris Moroșanu pe Facebook, la începutul anului acesta.

Galerie foto