Cătălin Moroșanu îl atenționează pe Alex Velea în legătură cu Zanni de la Survivor România: „O să te muște”

Cătălin Moroșanu a stat circa 3 luni și jumătate la Survivor România și și-a făcut o părere în ceea ce îl privește pe Zanni.

Cătălin Moroșanu
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România din cauza unei accidentări suferite la unul dintre genunchi și de câteva zile s-a întors în România, iar poveștile despre ceea ce se întâmpla în camp atunci când camerele nu erau pornite nu se mai opresc.

Fostul sportiv a fost un fel de mediator în echipa Faimoșilor, el era cel care încerca de fiecare dată să aplaneze un conflict și foarte rar era protagonist într-un scandal.

A stat trei luni și jumătate în Republica Dominicană și a avut timp sufiecient pentru a-și face o părere în legătură cu toți concurenții. De departe, cel care l-a dezamăgit cel mai tare a fost Zanni. Cătălin Moroșanu a fost prezent recent în emisiunea Teo Show unde l-a atenționat pe Alex Velea, unul dintre cei mai înfocați susținători ai lui Zannidache, în legătură cu ceea ce ar putea să-i facă faimosul în viitor! 

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Moroșanu, mesaj de avertizere pentru Alex Velea: „O să o pățească” 

Timp de aproape patru luni, Cătălin Moroșanu a avut oprortunitatea de a-l vedea pe Zanni pus, poate, în cea mai mare dificultate din viața sa și fiind nevoit să trăiască în Republica Dominicană un stil de viață greu: fără mâncare, fără bunuri materiale și, de asemenea, obligat să depună extrem de mult efort fizic. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Fostul sportiv îl atenționează pe Alex Velea, cel mai mare susținător al lui Zanni și care îi ia de fiecare dată apărarea, să aibă grijă căci s-ar putea ca tot efortul pe care îl depune pentru el să nu fie apreciat până la final! 

Citeste si: Ce probleme de săntate are Cătălin Moroșanu după accidentarea de la Survivor: „Situația e gravă! Am nevoie de intervenție chirugicală!” VIDEO

„Zanni?! Niciodată. Nu am putut să accept caracterul lui. Nu mi-a plăcut de el. Vreau să-i transmit si lui Alex Velea, că știu că-i face campanie de susținere. Copiii ăștia o sa crească mari, o sa facă dinți și o să te muște.

O să o pățească”, a declarat Cătălin Moroșanu la Teo Show. 

Ce spune Cătălin Moroșanu despre caracterul lui Zanni 

De-a lungul edițiilor, Zanni a intrat în nenumărate conflicte cu Elena Marin,  iar războiul dintre ei o să ia sfârșit abia după ce unul dintre ei va părăsi competiția. Cătălin Moroșanu spune că niciun trecut, oricât de greu ar fi, nu-ți dă dreptul să te porți urât cu nimeni. Mai mult, fostul faimos spune că în camp s-au întâmplat mult mai multe lucruri care l-au avut în prim-plan pe Zanni, însă nu s-au văzut și la televizor. 

Citeste si: Cine l-a supărat cel mai rău pe Cătălin Moroșanu la Survivor România: ”Am un nume și nu aveam figurile alea pe care le aveau alții”

„Dacă te-ai născut la casa de copii nu inseamnă că poți sa te porti intr-un fel. Voi vedeți o realitate la TV, dar în camp s-au întâmplat mai multe”, a mai spus Cătălin Moroșanu, la Teo Show. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zanni de la Survivor România 2021 a fost părăsit de mamă. Faimosul a luptat toată viața pentru supraviețuire: „Am dormit pe unde am apucat”

Cine e mama lui Zanni de la Survivor România 2021. Faimosul face dezvăluiri dureroase despre femeia care i-a dat viață, iar mai apoi l-a părăsit într-un orfelinat: „M-a vizitat...

Logodnicul Faimoasei Elena Marin, despre ”echipa” care o vrea dată afară pe dansatoare: ”S-a format un grup meschin”

Horoscop Zilnic Miercuri 19 Mai 2021: Săgetătorii trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie, Leii nu sunt într-o stare foarte bună

Doliu imens în lumea muzicii! A murit un mare cântăreț! Toată lumea îl știe

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Sondaj exploziv. Românii vor PSD la guvernare. „Parlamentul nu mai reflectă voința românilor"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies