Cătălin Moroşanu, la ”Vulturii de noapte”: “Îmi plac femeile finuţe, cum este soţia mea!”

“Vulturii de noapte” dau startul bunei dispoziţii şi distracţiei de weekend, cu o nouă ediţie incendiară, în această seară, de la ora 23:15.

Autor: C.L.

Victor Slav, Bursucu’ (Adrian Cristea – n.r.) şi Cătălin Cazacu, mai în formă ca oricând, îşi invită telespectatorii la un show inedit, pregătit cu atenţie pentru fanii emisiunii.

Andreea Mantea, Nico, Doiniţa Oancea şi Cătălin Moroşanu sunt invitaţii ”vulturilor” din această seară, iar atmosfera emisiunii devine din ce în ce mai incitantă, de la un moment la altul.
“Cum se face că, de obicei, fetele bune preferă băieţii răi”, îşi întreabă Victor Slav invitaţii, încă de la începutul show-ului. Renumitul luptător, Cătălin Moroşanu, face câteva remarci care stârnesc reacţii controversate în platoul emisiunii.

“Şi noi, băieţii răi, suntem atraşi de femeile cuminţi! Eu sunt ”animal, mascul feroce”, am nevoie lângă mine de o femeie firavă, să o pot proteja. N-am nevoie de o ”privighetoare” care să mă baăa toată ziua la cap: ţaca, ţaca … ţaca ţaca…! Păi ce fac? Femeia trebuie să fie finuţă, să fie o doamnă, să mă reprezinte pe mine! Îmi plac femeile finuţe, cum este soţia mea!”, spune luptătorul.

Andreea Mantea, avertizează: “Dacă ea nu-l iubeşte şi dacă nu este sinceră cu el (…) ”o să-mi bag coada”!”
Din vorbă-n vorbă, Bursucu’ o chestionează pe Andreea Mantea, în ceea ce priveşte viitoarea iubită a fiului vedetei, David.
“Pentru David (băieţelul Andreei Mantea – n.r.) o să cauţi o iubită care să fie tot aşa … să semene cu tine?”, o întreabă Bursucu pe Andreea. 

Sensibilitatea de care dă dovadă Andreea, atunci când vine vorba de fiul ei, o “declanşează” pe frumoasa vedetă.
“Nu, pentru că atunci noi două nu ne-am înţelege, ne-am certa non-stop. (…) Dacă nu o să-mi placă vreuna dintre iubitele fiului meu, o să am eu grijă să nu-i mai placă nici lui. Dacă ea nu-l iubeşte şi dacă nu este sinceră cu el, şi eu remarc, o să-mi bag coada!”, avertizează Andreea Mantea.  


Nu rataţi în această seară, de la ora 23:15, un show de senzaţie, marca “Vulturii de noapte”, cu inegalabilii Cătălin Cazacu, Bursucu’ şi Victor Slav.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Bursucu a povestit cea mai mare miniciună a lui! Ce i-a spus iubitei când l-a întâlnit cu o altă femeie

Cum a ajuns Bursucu în genunchi, cu capul sub rochia lui Teo?! Imagini incredibile

Imagini nemaivăzute de la petrecerea de botez a fetiţei lui Bursucu! Tăticul s-a emoţionat tare: "Mi-au transpirat palmele"

5 zodii vor avea bani mulți începand de săptămâna următoare!

Un nou virus extrem de contagios face ravagii! Ce boală provoacă

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Eficacitate incredibilă a vaccinului Pfizer! Studiu pe 7, 5 milioane de oameni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies