"Catalin ne-a pus sa defilam ca niste curteziene"! Nici nu o sa iti vina sa crezi cate tampenii au debitat concurentele de la NTM!

Fetele de la Next Top Model au foarte multe lucruri de invatat pe parcursul emisiunii, dar mereu reusesc sa "impresioneze" prin lipsa lor de cultura.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereCatalin Botezatul le-a dus in Cipru, insula Afroditei, si a incercat sa le prezinte cate ceva din cultura locala. Pe langa faptul ca au crezut ca Adonis este un batranel plin de bani care are mai multe vile pe insula sau ca lesia este un fel de bors, timisoreanca Otilia a uitat in numai cateva minute indicatiile pe care le primise. "Mi-a placut foarte mult sa port rochiile astea vechi si faptul ca am defilat ca niste... nu mai stiu ce a zis Catalin. Curteziene!", a spus razand Otilia, incurcand termenul de curtezane explicat de Bote.

Defilarea a fost una extrem de slaba lucru ce l-a enervat tare pe Catalin. "Nu pot sa cred ca nu stiti sa mergeti pana acum. Sunteti niste capre. Asa mers nu am mai vazut de mult. Sa va sprijiniti de toti peretii, inadmisibil!", le-a admonestat designerul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate