Cătălin Oprișan, povești neștiute despre Florin Condurățeanu. Au împărțit același birou ani de zile. Ce făcea celebrul jurnalist înainte să intre în emisiune

Cătălin Oprișan a fost invitat la podcast-ul lui Mihai Bobonete și a vorbit despre Florin Condurățeanu.

Cătălin Oprișan, povești neștiute despre Florin Condurățeanu
Cătălin Oprișan, povești amuzante despre Florin Condurățeanu[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Cătălin Oprișan a împărțit ani de zile biroul cu Florin Condurățeanu. Amintirile cu îndrăgitul jurnalist sunt imposibil de uitat, pentru că fiecare cuvânt s-a așezat în inimile apropiaților.

Cătălin Oprișan, povești neștiute despre Florin Condurățeanu

Cătălin Oprișan, povești amuzante despre Florin Condurățeanu
Florin Condurățeanu a murit la 71 de ani[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Familia i-a pus lui Florin Condurățeanu o scrisoare în sicriu. Ce alte lucruri au mai fost așezate la căpătâiul lui Țuțu?

Cătălin Oprișan a fost invitat la podcast-ul lui Mihai Bobonete cu două luni înainte ca Florin Condurățeanu să moară. Fără să se gândească cineva că celebrul jurnalist va muri atât de repede, dispariția sa a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Cătălin Oprișan a început interviul cu Mihai Bobonete cu amintiri amuzante despre Florin Condurățeanu.

"Am stat ani de zile cu el în birou și îți dai seama că în tot timpul ăsta el suna toate somitățile în materie de Medicină și zicea: <Aș vrea să vorbesc cu patriarhul ochilor!> El nimerea femeia de serviciu și îi zicea: <Cu Dumnezeul rinichilor, se poate?> Și aia zicea: Sunt femeia de serviciu, dau cu mopul, nu știu cine e Dumnezeul rinichilor.

El țipa de se cutremura biroul. Ne-a pus poreclă la toți, în funcție de ce mâncam. A stat fix lângă mine și avea mașină de scris.", a spus Cătălin Oprișan.

Citeste si: Cine este Gabriela, văduva regretatului Florin Condurățeanu. I-a fost parteneră de viață de peste 50 de ani

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Printre lacrimi de râs, Cătălin Oprișan își amintea tot felul de întâmplă cu Florin Condurățeanu.

"Alegeri 2000, cu Adrian Năstase și îl sună pe telefon: <Nu poate vorbi Adrienuțul, nu? Bine, să mă sune!> Și suna Adrian Năstase înapoi. <Mă, Adrienuțule, te pup pe suflet! Te-am urmărit, ești Dumnezeul vorbelor.> Și pierde alegerile.", a povestit Cătălin Oprișan.

Amintirile amuzante cu Florin Condurățeanu, povestite de Cătălin Oprișan, pot fi urmărite în clipul de mai jos începând cu minutul 2:00.

Citeste si: Carmen Tănase, sfâșiată de durere lângă sicriul lui Florin Condurățeanu: „Eu îi datorez viața mamei mele”

Cauza morții lui Florin Condurățeanu

Florin Condurățeanu a murit la 71 de ani
Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său[Sursa foto: MediaFax Foto]

Florin Condurățeanu a murit pe 28 iunie în urma unui stop cardio-respirator. Jurnalistului i s-a făcut rău la birou și a apucat să-l sune pe fiul său să vină să-l ia acasă. Deși a sunat la ambulanță, Florin Condurățeanu s-a stins din viață în barețele fiului său cu puțin înainte să ajungă medicii.

„Vreau să vă spun că da, e adevărat, s-a stins în brațele mele. E foarte greu. L-am iubit foarte mult, m-a iubit foarte mult. Am avut o relație incredibilă, nu am fost doar tată-fiu, am fost prieteni. Nu pot să nu plâng când vorbesc despre el.

Citeste si: Ultimele cuvinte ale lui Florin Condurățeanu înainte de a muri. Ce i-a spus fiului său chiar înainte de a se stinge: "Mi-a spus ultima dorință"

Ieri a fost cea mai urâtă zi. Ieri m-a sunat și mi-a spus să îl iau de la birou că nu se simțea bine. Pe drum mi-a spus că e bine, am avut încredere, eu l-am văzut că nu era într-o formă bună. Acasă, în fața ușii, a avut primul puseu de leșin. Apoi am aruncat cu apă pe el, l-am ținut în brațe, am făcut tot ce am putut să-l țin în viață, am sunat la salvare. Când a venit salvarea, el și-a dat ultima suflare.

În amintirea mea rămâne tata. Îmi amintesc cum ajuta pe toată lumea, era omenos. A fost un mare om de presă, mergeam pe stradă și întorcea toată lumea capul. Sunt mândru că mă cheamă Condurățeanu. Am avut multe amintiri frumoase. Cele mai frumaose erau când mergeam împreună în vacanțe”, a declarat Răzvan Condurățeanu pentru RomâniaTv.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Drama mai puțin cunoscută a lui Florin Condurățeanu. Ce s-a întâmplat cu părinții regretatului jurnalist?

Primele declarații făcute de soția lui Florin Condurățeanu: "Sunt îngrozită...". Jurnalistul a murit în urma unui stop cardio-respirator

Povestea mașinii accidentate cu care Florin Condurățeanu a circulat în ultimii ani din viață! Adevărul despre pensia încasată după 40 de ani de muncă de ”patriarhul jurnaliștilor”!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

SE ANUNȚĂ RESTRICȚII în România! Lovitură totală pentru milioane de români. Cine sunt cei vizați

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Turcia e îngenuncheată. Localnicii și turiștii trăiesc apocalipsa, focul pârjolește tot. GALERIE FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies