Catalin Radu Tanase, erou intr-un film cu celebrul Jean-Claude Van Damme! Vezi ce rol a jucat stiristul!

Catalin Radu Tanase a avut onoarea de a juca in pelicula de succes “Jocul asasinilor”, alaturi de Jean-Claude Van Damme si de Scott Adkins.

Distribuie pe:

fara descriere

Filmat in Bucuresti, “Jocul asasinilor” relateaza povestea lui Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme), un ucigas cu sange rece, dispus sa se ocupe de orice contract care i-ar aduce un castig suficient, si a lui Roland Flint (Scott Adkins), un fost asasin platit retras din bransa dupa ce sotia sa, atacata de un traficant de droguri, a intrat in coma. Cand pe capul traficantului este pusa o recompensa, Brazil si Flint se decid sa coopereze ca sa il extermine, fiecare avand propriile motivele: unul vrea bani, celalalt, razbunare. Cei doi sunt prinsi intr-o cursa de-a soarecele si pisica, fiind vanati la randul lor de catre agenti INTERPOL corupti si membrii celor mai periculoase bande din oras. In filmul regizat de Ernie Barbarash, corespondentul special al stirilor Pro TV, Catalin Radu Tanase, isi joaca propriul rol alaturi de starul american.

„Relatez in direct primele masuri luate de noul sef al INTERPOL, dupa care realizez un interviu cu respectivul, cu doar cateva ore inainte de a fi asasinat de mafie”, a marturisit Catalin.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate