Cătălin Scărlătescu a încercat s-o agaţe pe Bianca de la Puterea Dragostei! Fata avea doar 17 ani

Bianca de la Puterea Dragostei şi-a încercat norocul, în urmă cu vreo doi ani, la un altfel de show.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Bianca de la Puterea Dragostei spune că se pricepe la gătit aşa că, în urmă cu doi ani, pe vremea când avea doar vreo 17 ani, aceasta şi-a încercat norocul la un cooking show, unde jurat este şi chef Cătălin Scărlătescu.

Bianca a încercat să-i dea pe spate pe juraţi cu un preparat vegetarian, un dovlecel umplut cu orez şi roşii. Aceştia însă nici nu au gustat din preparat care li s-a părut nu foarte bine făcut, cu dovlecelul nefiert. Însă, apariţia Biancăi, care pe atunci era blondă şi avea doar 17 ani, le-a atras atenţia.

Cătălin Scărlătescu chiar s-a ridicat din scaunul său de jurat şi s-a dus să o privească atent pe tânăra care îi şi spusese că arată foarte bine de când a slăbit. Numai că ajuns foarte aproape de Bianca, Scărlătescu şi-a dat seama că aceasta este doar o puştoaică şi studiind-o cu atenţie a întrebat-o câţi ani are. Când a aflat că Bianca are doar 17 ani, Florin Dumitrescu i-a transmis clar lui Scărlătescu: ”Hai, treci acasă!”. Iar chef-ul a plecat de lângă tânără cu coada între picioare!

Acum, ajunsă la vârsta de 19 ani, Bianca participă la Puterea Dragostei, un show matrimonial, trecând de la perioada gătitului la cel al găsitului unui iubit!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate