Catalin Scarlatescu recomanda un desert light pentru noaptea de Revelion!

Juratul de la MasterChef crede ca un desert light este cea mai buna alegere pentru masele de sarbatori.

Distribuie pe:

fara descriereCatalin Scarlatescu face o recomandare de desert pentru protvmagazin.ro, dezvaluind o delicioasa reteta de pannacotta cu iaurt si fructe de padure.

Ingrediente:
500g iaurt, 600 ml frisca lichida, 25g gelatina, 250g zahar pudra, 300g fructe de padure, menta (optional) si puteti adauga si jumatate de baton de vanilie.

Gelatina se inmoaie in apa foarte rece timp de 17-19 minute. Iaurtul, frisca lichida si o parte din zahar (150 g) se fierb la foc mic (amestecati sa nu se prinda), apoi se adauga gelatina (doar gelatina, nu si apa), se amesteca pâna când se dizolva aceasta, apoi se toarna compozitia in ce forme sau pahare doriti. Se lasa la frigider. Atentie! In cazul in care adaugati si jumatate de baton de vanilie nu uitati sa strecurati compozitia inainte de a adauga gelatina. Fructele de padure si restul de zahar (100 g) se pun la fiert. Când sunt gata, se blendeaza compozitia. Sosul astfel obtinut se strecoara pentru a scapa de semintele fructelor de padure. Dupa ce compozitia de la frigider s-a racit bine, se adauga sosul de fructe si câteva frunze de menta proaspata.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate