Catalina Ponor, exercitiu pe SUB barna!

Gimnasta Catalina Ponor a demonstrat publicului din Belgia si Olanda ce inseamna sa transformi sportul in arta!

Distribuie pe:

fara descriereDupa cum a anuntat in exclusivitate WOWbiz.ro, Catalina Ponor, multipla medaliata cu aur la gimnastica, la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, s-a retras din activitatea competitionala. Dar inainte de a spune adio sportului care a consacrat-o, Catalina a acceptat invitatia de a participa la doua demonstratii private in Belgia si Olanda, unde a reusit sa ridice publicul in picioare, in urma evolutiilor ei.

Pozele surprinse cu valoroasa gimnasta in plina actiune demonstreaza ce inseamna perfectiunea in sport. Inainte de a urca pe aparate, Catalina a purtat jambiere de culoare neagra si manusi asemanatoare cu cele ale unui portar de fotbal. In timpul exercitiului la barna, Catalina a starnit ovatii in momentul in care si-a pigmentat evolutia printr-o spectaculoasa trecere pe sub aparat!

Nici Sandra Izbasa, cea de-a doua mare campioana prezenta la aceste demonstratii, nu a fost mai prejos. Frumoasa bucuresteanca si-a arata gratia si siguranta in executii, fiind la fel de bine primita de public.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate