Câte clase are Carmen de la Sălciua! Artista a recunoscut: „Am visat să ajung cântăreață”

Carmen de la Sălciua a vorbit despre începuturile ei în muzică și despre perioada liceului. Încă de atunci ea știa că vrea să ajungă cântăreață.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Carmen de la Sălciua a ajuns una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere, bucurându-se de foarte mult succes în carieră. Artista câștigă destui bani pentru a-și face toate poftele, dar a recunoscut că nu a trăit toată viața în lux. Ea a povestit că, pe vremea când era elevă la Liceul de Muzoică din Alba Iulia, situația ei financiară nu era deloc asemănătoare cu cea pe care o are acum.

fara descriere

„Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine. Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa încât nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni”, spunea Carmen de la Sălciua, în urmă cu ceva vreme.

Citeste si: Imagini EXCLUSIVE cu noua iubită a lui Culiță Sterp! Soțul lui Carmen de la Sălciua a pus mâna pe o bombă-sexy

Citeste si: Am aflat când divorțează, de fapt, Carmen de la Sălciua de Culiță Sterp! Se întâlnesc la tribunal și vor spune tot adevărul

Citeste si: Carmen de la Sălciua s-a umplut de bani la ultima cântare! Artista a șocat cu vestimentația aleasă FOTO

Cum și-a început Carmen de la Sălciua cariera

Cântăreața a terminat liceul și a început să cânte la nunți, botezuri și alte petreceri, ajungând să fie una dintre cele mai apreciate artiste din domeniu.

„După terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început sa cant la nunţi, la petreceri.. A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea! Asta s-a şi întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume. Minunea asta îi aparţine lui Dumnezeu şi ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cântecului şi sa îl împărtăşesc cu toată lumea care mă iubeşte şi mă ascultă!”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate