Cate joburi are la dispozitie Mircea Badea daca renunta la emisiune! Prezentatorul a fost manechin pentru 1.000 de dolari, a ales fete pentru trupe disco si a luat-o rau pe coaja la box thailandez!

Declaratia recenta a lui Mircea Badea, care este decis sa renunte la emisiunea "In gura presei", ii deschide acestuia o multime de orizonturi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereDe exemplu, Mircea Badea poate forta acum, cand este un veritabil pachet de muschi, o intrare in lumea modei, mai ales ca acum 12 ani, alaturi de Oreste, prezentatorul a scos o mica avere dupa o sedinta foto pentru un designer. Doar pentru o sedinta foto, in februarie 2002, creatoarea Silvia Nanu le-a oferit cate 1000 de dolari celor doi: "Ei sunt tot timpul foarte eleganti, pusi la punct, atenti in alegerea detaliilor. Poate pare mult 1.000 de dolari/persoana, dar eu sunt incantata de cum a iesit sedinta foto. Ma asteptam sa dureze mai mult de doua ore, dar Mircea si Oreste, chiar daca nu au experienta, s-au comportat ca doi profesionisti in modeling", declara Silvia Nanu in presa. fara descriereDaca nu se acomodeaza, Badea se poate reintoarce in lumea mondena, acolo unde - pe vremea cand apara culorile PROTV-ului - a fost parte integranta a show-ului "Alege A.S.I.A.", in care se urmarea completarea cunoscutei trupe de fete. In sfarsit, daca vrea sa se racoreasca, Badea poate forta nota in lumea boxului thailandez, unde insa a fost pus la pamant dupa doar o repriza de un campion in domeniu.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate