Câte kilograme are, de fapt, Adrian Corduneanu? E de-a dreptul șocant!

Adrian Corduneanu a dezvăluit câte kilograme are. ”Beleaua” ar putea să lupte la categoria supergrea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Adrian Corduneanu a dezvăluit câte kilograme are. Faimosul interlop ieșean a făcut anunțul pe pagina lui de socializare, acolo unde este foarte activ.

Adrian Corduneanu a anunțat de 1 iunie că este ”ziua lui” și că ”a împlinit” 111 kilograme. Cu o astfel de talie, celebrul intrelop moldovean ar putea să lupte la categoria ”supergrea”. Uneori, chiar o face, însă nu în meciuri oficiale. Fratele lui Costel Corduneanu a postat mai multe filmulețe în care luptă în ring alături de un sparring-partner.

fara descriere

Citeste si: "Beleaua" Corduneanu a dat petrecere pentru gemenele sale care au împlinit 12 ani! Invitații au umplut masa cu bancnote de 500 și 200 de euro! VIDEO

Citeste si: Polițistul care și-a măsurat mușchii cu „Beleaua” Corduneanu, la o halbă de bere, a fost retrogradat! Ofițerul Dan Negură a ajuns subcomisar după ce a fost cercetat disciplinar!

Citeste si: Costel Corduneanu a ieșit la atac și a dat în judecată Inspectoratul de Poliție Iași

Adrian Corduneanu mănâncă cât 4 oameni, la o masă

fara descriere

De altfel, Adrian Corduneanu duce o viață sportivă destul de susținută. El merge zilnic la sala de forță, acolo unde își petrece câteva ore bune. Pe de altă parte, Corduneanu nu are nici un oic grijă de silueta lui: în toate fotografiile pe care le publică pe contul lui de socializare și în care apare la masă, în fața lui se văd farfurii pline cu alimente bogate în grăsimi. De exemplu, în imaginea publicată pe 1 iunie, el are un platou cu coaste, care în mod normal ar putea hrăni chiar și 4 persoane. 

fara descriere

Adrian Corduneanu are 41 de ani, este căsătorit cu Ramona alias ”Diamantul Roz” și are cu aceasta 3 copii. În tinerețe, el a fost sportiv de performanță, la fel ca fratele lui, Costel Corduneanu, care a practicat luptele libere și a reprezentat România la Jocurile Olimpice.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate