Vedete

Cate puncte a castigat, de fapt, Mariana in ultima saptamana a ei la Exatlon

Scandalurile de la Exatlon, din echipa Razboinicilor, par ca nu contenesc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Cate puncte a castigat, de fapt, Mariana in ultima saptamana a ei la Exatlonicon photo

Se pare ca fiecare concurent al acestei echipe isi calculeaza punctele acumulate in  joc, pentru a aduce contra-argumente in momentul in care i se spune ca este un concurent slab.

Fanii emisiunii insa numera si ei cu atentie fiecare punct, fiecare infrangere sau victorie si fac, pe paginile de socializare, adevarate clasamente, zilnice, saptamanale sau chiar de la inceputul competitiei.
Iata, cum spun fanii Razboinicilor, pe pagina de Facebook dedicata acestora, ca au stat de fapt lucrurile in saptamana trecuta.


Mariana, cea care a fost eliminata din competitia Exatlon din 21 martie, a obtinut, in ultima ei saptamana de concurs, 5 victorii si a pierdut de 7 ori. Alina, cea care a si fost "player of the week", a castigat 12 jocuri si a pierdut doar 3, iar Roxana a castigat 9 jocuri si a pierdut 11.

La baieti, in saptamana ce s-a incheiat, scorul a fost astfel: Stefan a castigat 8 meciuri si a pierdut 9, Ionut a castigat de 7 ori si a pierdut de 9 ori, iar Alex a castigat 13 si a pierdut 9.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune