Catedrala Notre Dame va fi reclădită din propria cenușă! Anunțul autorităților

Noi informații despre starea construcției Catedralei Notre Dame!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  În data de 15 aprilie, simbolul Parisului, Catedrala Notre Dame, a fost mistuită de un incendiu violent. Din nefericire, o turlă care era în pericol să se prăbușească a căzut, sub privirile șocate ale martorilor. Imaginile de pe reţelele sociale arată cum iese fum deasupra clădirii vechi de 850 de ani.

  Anul trecut, Biserica Catolică din Franţa a făcut apel pentru a obţine fonduri pentru a salva catedrala, care a intrat într-o stare puternică de degradare.

  Citeste si: Răzvan Ciobanu, înmormântat fără slujbă?! Anunțul șocant al unui preot: ”Apartenența sa departe de Cristos nu ne permite”

  Citeste si: Accident, crimă sau atac de cord?! Ipoteze șocante în cazul morții lui Răzvan Ciobanu

  Citeste si: Declarațiile halucinante ale proprietarei mașinii pe care Răzvan Ciobanu o conducea! ”Să vedem cine o să mă despăgubească”

  Acum, Catedrala Notre Dame din Paris ar putea fi reconstruită chiar din cenușa proprie, precum Pasărea Phoenix a fost readusă la viață cu ajutorul propriei cenușe.

  O companie dorește să folosească cenușa strânsă de acolo, amestecată cu un calcar zdrobit, pentru a reface Catedrala Notre Dame. Acest lucru ar fi foarte avantajos, deoarece lucrările la Catedrală ar putea fi încheiate în cel mult cinci ani, scrie Digi24.

  Ce ar fi provocat incendiul?

  Un scurtcircuit la reţeaua electrică a provocat incendiul care a devastat Notre Dame. Scânteia s-ar fi produs la unul dintre cele două ascensoare folosite de muncitorii care se ocupau de renovare, informează antena3.ro.

  Lemnul uscat care data din secolul 13 s-a aprins imediat şi a ars ca o torţă.

  Autorităţile franceze au anunţat că Notre-Dame va rămâne închisă 5 sau 6 ani pentru a fi reconstruită. Preşedintele a promis că până în 2024 catedrala va renaşte, dar experţii sunt sceptici.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate