Câteva trucuri pentru o producție video ideală pentru mediul online!

Autor: Amalia Florea

În momentul de față, cea mai bună modalitate de promovare este cea efectuată în mediul online. De reținut că, în 2021, 81% dintre utilizatorii de Internet au optat pentru conținutul video, aceasta fiind o cifră care se află în continuă creștere.

Astfel, devine evident faptul că o producție video este indispensabilă pentru promovarea oricărui tip de business. Indiferent de tipul de produse sau servicii pe care le oferi, este esențial să înveți cum să creezi clipuri care să prindă în mediul online.

În cele ce urmează, specialiștii în video marketing de la VideoManiax te vor învăța câteva trucuri de care ai nevoie pentru a crea o productie video care să devină virală în mediul online! Acestea le sunt utile atât începătorilor, cât și celor care au experiență în domeniu.

1. Stabilește un plan

Când vrei să filmezi un clip, nu este suficient doar să apeși pe butonul de înregistrare. Există mai mulți factori care determină succesul producției tale și mulți dintre aceștia au loc înainte de filmarea propriu-zisă.

Înainte de a pregăti filmarea, setează-ți obiectivele urmărite, identifică publicul la care vrei să ajungi, documentează-te în legătură cu subiectul abordat și alege tipul de clip potrivit. Urmează scrierea scenariului și alegerea locației în care vei filma.

2. Folosește o cameră cu rezoluție bună

Citeste si: Oana Roman, primele declarații după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul copilului lui Pepe- kfetele.ro

Citeste si: Scene de filme "cu proști" în Satu Mare! Un tânăr de 33 de ani s-a întors ieri mai devreme de la muncă și a auzit zgomote ciudate în apartament- bzi.ro

Când vrei să realizezi o producție video premium, camera pe care o folosești este extrem de importantă. Chiar dacă vei alege să înregistrezi folosind telefonul, este important să te asiguri că acesta va oferi imagini de calitate înaltă.

3. Acordă atenție modului în care pică lumina

Dacă lumina este prea puternică ori dacă aceasta lipsește cu desăvârșire, cresc șansele ca videoclipul creat să fie ignorat. Pentru începători, cea mai bună soluție este reprezentată de lumina naturală. De reținut că este recomandat să se filmeze afară, într-o zi înnorată, ori la ora apusului, când lumina este foarte avantajoasă.

În cazul în care filmezi într-o încăpere, poți utiliza câteva instrumente, precum lampa circulară cu ring light, o lampă foto-video cu LED și multe altele. Fără aceste elemente, nu poți crea o producție video care să câștige încrederea publicului.

4. Asigură-te că sunetul este de calitate înaltă

Calitatea sunetului din videoclip poate influența semnificativ succesul de care are parte conținutul creat. Din fericire, există câteva lucruri simple pe care le poți face pentru a îmbunătăți acest aspect.

Cel mai bun mod de a capta sunetul de la subiect este reprezentat de utilizarea oricărui tip de microfon, care să fie diferit de cel încorporat în cameră. Cele mai populare opțiuni pe care le ai la dispoziție sunt microfoane cu condensator, cele dinamice și cele cu lavalier (sau rever).

5. Apelează la ajutorul profesioniștilor

Lista cu informații pe care trebuie să le cunoști pentru a crea o productie video de succes nu se încheie aici. Ai nevoie de actori care să se simtă în largul lor în fața camerei (dacă alegi să apelezi la altcineva pentru a apărea în clip), este important să respecți compoziția imaginii, să folosești un program profesionist pentru a edita videoclipul, să promovezi conținutul pe platforme online și multe altele.

Dacă nu ai experiență în domeniu ori dacă programul nu îți permite să dedici foarte mult timp unei astfel de producții, apelează la o echipă specializată în crearea de clipuri virale. Accesează platforma online a agenției VideoManiax, iar afacerea ta va beneficia de promovarea pe care o merită!

Articol realizat de www.iagency.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Zodia vedetă a zilei! Ei sunt nativii care vor avea parte de călătoria vieții lor! O nouă experiență îi schimbă total

Urări de Sfântul Andrei 2022. Ce mesaje să le transmiți celor care își sărbătoresc onomastica pe 30 noiembrie

Rugăciune Sfântul Andrei 2022. Cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni

Până la sfârșitul săptămânii 5 zodii își vor îndeplini obiectivele mărețe

Se desființează aceste PENSII. Anunțul dimineții în România: Și-a BĂTUT JOC de pensionari

“Am legat-o de mașină să nu o mai tragă alții.” Culiță Sterp, mesaj pentru internautul care l-a ajutat după accidentul rutier

Trei salarii minime în România. Câți bani vor primi angajații din domeniile vizate

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies