Catherine Zeta-Jones, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata in filme! Sotia lui Michael Douglas intra in pielea unei traficante de droguri

Actriţa galeză Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 48 de ani, va face o incursiune în universul întunecat al traficului de droguri şi o va interpreta pe Griselda Blanco, o renumită traficantă din Columbia, în filmul "The Godmother", informează dailymail.co.uk.

novalue
Autor: V.P.


Potrivit site-ului Deadline.com, noul rol reprezintă o schimbare de direcţie majoră în cariera actriţei galeze, cunoscută de publicul larg pentru rochiile ei spectaculoase, silueta fină şi stilul de viaţă al unei vedete de cinema, alături de soţul ei Michael Douglas.

Griselda Blanco a fost prima femeie care s-a impus în ierarhia dură a traficanţilor din renumitul cartel al drogurilor din Medelin.

Asasină, mamă a patru copii, Griselda Blanco a devenit atât de temută în cartierul columbian încât a fost supranumită "Black Widow" ("Văduva neagră") şi "Cocaine Godmother" ("Naşa

cocainei").

Unul dintre cele mai apreciate roluri din cariera actriţei Catherine Zeta-Jones a fost cel al soţiei unui traficant de droguri în filmul "Trafic" din anul 2000.

A fost nominalizată la Globul de Aur pentru acel rol şi, doi ani după aceea, a câştigat premiul Oscar pentru evoluţia ei din filmul "Chicago".

În 2013, actriţa galeză a putut fi văzută pe marile ecrane în două filme- "Greu de pensionat 2" şi "Efecte adverse".

În ceea ce priveşte proiectul "The Godmother", nu este pentru prima dată când viaţa Griseldei Blanco a fost ecranizată. În 2006, documentarul "Cocaine Cowboys" a descris viaţa violentă a renumitei traficante columbiene şi prezintă numeroase poveşti spuse de diverşi oameni, potrivit cărora Griselda ar fi ordonat comiterea câtorva sute de asasinate.

Griselda Blanco şi-a petrecut prima parte a tinereţii prostituându-se şi fiind urmărită de poliţie. În cele din urmă, a emigrat la New York, unde a început un comerţ cu cocaină alături de soţul ei, dar a fost prinsă şi plasată sub
incidenţa legilor federale americane.

După ce a petrecut 18 ani în închisoare, a fost eliberată în 2004 şi deportată în Columbia, unde a fost ucisă de un motociclist în 2012.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies