Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas şi-au vândut casa din New York cu 7,5 milioane de dolari

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas şi-au vândut vila din New York cu suma de 7,5 milioane de dolari, informează site-ul publicaţiei The Hollywood Reporter.

Distribuie pe:

fara descriereCuplul achiziţionase acea proprietate din Bedford, o suburbie a metropolei americane, în anul 2010.

Potrivit publicaţiei Los Angeles Times, cei doi actori au cumpărat acea vilă cu 5 milioane de dolari, dar au decis la începutul acestui an să o scoată la vânzare pentru 8,1 milioane de dolari.

Vila are şase dormitoare şi şase săli de baie. Pe aceeaşi proprietate uriaşă, care are o suprafaţă totală de 23.000 de metri pătraţi, se mai găsesc o casă de oaspeţi, mai multe grădini, o seră, un centru spa şi o piscină.

fara descrierefara descrierePotrivit presei americane, Michael Douglas, în vârstă de 70 de ani, şi Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 45 de ani, care s-au căsătorit în anul 2000, au vândut această proprietate la doar două săptămâni după ce au cumpărat o alta, în aceeaşi zonă, cu 11,7 milioane de dolari.

Noua lor reşedinţă, construită pe un teren care totalizează 52.000 de metri pătraţi, conţine opt dormitoare şi 18 săli de baie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate