Câți ani avea Ion Șmecheru' de fapt. Familia lui Culiță Sterp i-a construit o casă chiar înainte cu un an să moară

Câți ani avea Ion Șmecheru', celebrul cioban de pe YouTube, căruia familia Sterp îi construise o casă anul trecut.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Ion Șmecheru' a devenit celebrul pe YouTube după ce a apărut într-un vlog postat pe canalul lui Culiță Sterp. Familia artistului i-a fost aproape bărbatului și chiar apărea des în vlog-urile lui Culiță și Iancu Sterp.

După ce a murit, s-a aflat câți ani avea Ion Șmecheru' de fapt.

Câți ani avea Ion Șmecheru', bărbatul căruia familia Sterp i-a construit o casă

Câți ani avea Ion Șmecheru' de fapt. Ciobanul căruia familia lui Culiță Sterp i-a construit o casă a murit

Ion Șmecheru', ciobanul căruia familia lui Culiță Sterp i-a construit o casă a murit

[Sursa foto: Captură YouTube]

Familia Sterp a fost impresionată de povestea de viață deloc fericită a lui Ion Șmecheru'. Pe lângă vlog-urile c acesta, Iancu și Culiță i-au fost mereu aproape și chiar l-au ajutat și i-au construit o casă mică, în care să aibă tot confortul. Visul bărbatului a devenit realitate anul trecut. Casa a fost ridicată și mobilată, așa încât să nu-i lipsească nimic. În ciuda promisiunilor că se va lăsa de băut, dependența pentru alcool a învins și a murit.

Citeste si: Așa arată casa lui Ion Șmecheru'construită de familia lui Culiță Sterp. La un an distanță, ciobanul devenit vedetă pe YouTube a murit

Viața grea pe care a avut-o și-a pus amprenta și asupra fizicului său.

Deși fanii săi care îl urmăreau pe YouTube credeau că este mult ma în vârstă, bărbatul s-a stins din viață la o vârstă deloc înaintată. Ion Smecheru' avea doar 34 de ani.

Citeste si: Românii nu își vor mai putea vinde locuințele timp de mai mulți ani. Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a anunțat programul...- bzi.ro

Familia Sterp îndurerată după moartea lui Ion Șmecheru'

Câți ani avea Ion Șmecheru' de fapt. Ciobanul căruia familia lui Culiță Sterp i-a construit o casă a murit

Ion Șmecheru' și Iancu Sterp, captură dintr-un vlog

[Sursa foto: Captură YouTube]

Vestea despre moartea bărbatului de care au avut grijă în ultima vreme a fost dată de Iancu Sterp.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții, deoarece îi ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima dată avea propria lui locuință. Cu durere în suflet vă anunț că omul care era mereu plin de viață, haios și ne făcea să zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viață! Vestea proastă am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece

știu cât de mult îl iubeați.

Citeste si: Familia Sterp, în doliu! „Ion Șmecherul”, bărbatul căruia i-au construit o casă nouă, a murit: „Știu cât de mult îl iubeați”

Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru!”, a scris Iancu Sterp.

Culiță a avut și el o reacție pe pagina sa de socializare. Acesta a spus că Ion Șmecheru' a murit din cauza alcoolului și chiar a tras un semnal de alarmă pentru fanii săi.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a scris Culiță Sterp pe pagina sa de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies