Câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac! Câştigătorul Exatlon se va muta într-un complex rezidenţial boutique! EXCLUSIV

Fanii sunt interesaţi să afle câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu e un secret câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac. Recent, prezentatorul emisiunii Fan Arena, de la Kanal D, şi-a anunţat admiratorii că se va muta cu familia, cât de curând, în casă nouă."Ne-am luat casă. Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă şi asta e ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-aţi urat acum câteva luni", a spus Vladimir Drăghia şi a postat o fotografie în care apare alături de iubita sa, Alice, şi macheta blocului.

Câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac: "E super frumos!"

"Partea care nu se vede, cea dinspre noi, cum ar veni, este la 10 metri de lac. E super frumos!", a explicat Vladimir Drăghia. Complexul în care se va muta Drăghia, aflat în zona Băneasa-Pipera, este, conform broşurii de prezentare, al doilea  concept rezidenţial boutique din România. Construcţia se află chiar pe malul lacului Valea Şaulei. (vezi cum s-a distrat Drăghia atunci când a zburat cu planorul )

Câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac. Un apartament cu 3 camere costă de la 102.999
euro

Din broşură se poate afla câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac. În ofertă sunt apartamente cu 2 camere, al căror preţ pleacă de la 77.999 de euro+TVA, cu 3 camere, de la 102.999 euro+TVA, şi cu 4 camere, de la 139.999 euro+TVA. Fiecare apartament din complex are câte o terasă, cu suprafeţe variabile între 15 metri pătraţi şi 110 metri pătraţi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vladimir Draghia, adevarul despre Giani Kirita si momentele in care isi iese din fire: "Nu stie sa piarda"

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Informația momentului despre PENSII. Surpriză totală pentru 2 milioane de români. Unde sunt banii

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Raluca Turcan, declarația orei despre pensii: „Nu dorm bine noaptea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies