Cati bani a pierdut Andra din cauza pandemiei de coronavirus? "Efectele se vor resimti pe termen mai lung"

Andra a recunoscut ca a fost afectata de pandemia de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Cati bani a pierdut Andra din cauza pandemiei de coronavirus?


In articol:

Cantareata a fost nevoita sa isi anuleze concertele si evenimentele si a ramas acasa, cu familia.

„Nu am făcut calcule și cred că e prematur să tragem linie. Nu știm cât timp vom sta în izolare, cât va dura starea de urgență. La finalul anului vom putea să tragem niște concluzii, ba chiar și anul viitor, pentru că efectele se vor resimți, probabil, pe termen mai lung. Pot doar să vă spun că îmi susțin angajații de la casa de discuri și colegii de trupă, ca de obicei, chiar dacă nu mai avem activitate”, a declarat Andra.

Citeste si: Andra, anunt la TV despre Catalin Maruta! "Nu reusesc sa dau de el"

Citeste si: Andra, mesaj emoționant pentru fani în plină pandemie de coronavirus: "Singurul lucru bun este..."

Citeste si: Andra, gest superb in plina epidemie de coronavirus: A donat 20.000 de euro pentru Institutul Matei Bals

Andra a donat 20.000 de euro spitalului Matei Bals din Bucuresti in timpul pandemiei: "Am simtit nevoia sa ajut, sa ma implic"

Desi a fost clar afectata financiar de anularea concertelor din cauza pandemiei de COVID-19, Andra a facut un gest superb. Sotia lui Catalin Maruta a donat 20.000 de euro in contul spitalului Matei Bals din Capitala.

Cati bani a pierdut Andra din cauza pandemiei de coronavirus?

„Am simțit nevoia să ajut, să mă implic. Știrile mă încarcau negativ, nu aveam stare, aș fi vrut să mă duc într-un spital în care aflam că nu exista personal suficient, dar nu avem cum să fac asta, evident. Nu sunt medic. Așa că am făcut ceea ce puteam, de la distanță. Am donat cu speranța că voi ajuta cadre medicale, dar și pacienți. Este o perioadă în care multa lume dă dovada de solidaritate și empatie și sper ca asta să ne ajute să depășim această perioadă grea”, a spus Andra intr-un interviu pentru revista Viva!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate