Câți bani a strâns Olguța Vasilescu la nuntă! Suma e colosală

Recent a avut loc nunta Olguței Vasilescu! Politicianul și soțul ei au primit o poală cu bani la eveniment.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Olguța Vasilescu a dezvăluit suma uriașă pe care a primit-o la nuntă! Politicianul a câștigat 200.000 de euro, astfel că proaspeții miri sunt nevoiți să îi declare la Fisc și trebuie să plătească conacul pe care Claudiu Manda l-a cumpărat înainte de nuntă cu bani împrumutați. La evenimentul lor au fost prezenți 500 de invitați, conform Antena 3.

Nunta anului în politica românească

Nunta Olguței Vasilescu cu Claudiu Manda a avut loc în Dolj. La ea au luat parte circa 500 de invitați, printre care premierul Viorica Dăncilă, liderul PSD Liviu Dragnea sau secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu. Meniul a fost unul oltenesc, așa cum a anunțat chiar mirele Claudiu Manda.

Petrecerea a venit după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă și s-au cununat și religios.

Atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda au mai fost căsătoriți. Fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate