Câţi bani are ACUM Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera este pe locul 6 în topul celor mai bogaţi români

Conform Top 300 Capital, averea lui Gigi Becali este acum de cel puţin 500 de milioane de euro.

Autor: C.L.

Despre averea lui Gigi Becali se tot vorbeşte. Asta poate şi pentru că lui Becali îi şi place să se laude cu banii săi, dar şi cu actele generoase de binefacere. Numai zilele trecute a mărturisit că a fost unul dintre credincioşii care a făcut o donaţie consistentă pentru Catedrala Neamului. "E cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani. Am dat şi eu două milioane de euro la început, când nici nu era proiectul măcar.

Să vedem (dacă dau şi pentru pictură -n.r.). Dumnezeu cum vrea", a mărturisit Gigi Becali chiar în faţa edificiului.

Deşi acum pare că cea mai importantă afacere a lui Becali este echipa de fotbal FCSB, banii importanţi i-a făcut din vânzarea terenurilor din jurul Bucureştiului.
Poate cea mai mare sumă i-a intrat lui Becali în cont atunci când a vândut un teren de 120.000 mp unui englez, cu 60 de milioane de euro.

Acum, pe lângă banii care-i vin din fotbal, Gigi Becali se pregăteşte să dezvolte un proiect imobiliar  pe un teren de 100 de hetare, locaţie aflaă în zona de nord a Bucureştiului.

Conform ”Top 300 Capital. Cei mai bogaţi români”, averea lui Gigi Becali este de peste 500 de milioane, sumă cu care se situează, în acest an,  pe locul 6.


Primul loc şi titlul de cel mai bogat român este ocupat în acest an de Ion Ţiriac, cu o avere estimate la aproape două miliarde de euro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Violatorul din Botoşani care evadase şi a fost prins s-a sinucis! A fost găsit spânzurat în celulă

Apelul emoţionant al unui preot către români, de 1 Decembrie: "Nu-l lăsaţi să cadă pe pământ! Sub el au luptat ostaşi, bravi eroi"

Anunţul trist despre Rocky Balboa! "Mi se rupe sufletul"

Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei

Anunț pentru românii care se vaccinează! Omul lui Iohannis a dat verdictul. Este informaţia momentului

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Mafia a intrat în afacerea vaciinurilor! Se lucrează în stil mare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies