Câți bani au găsit procurorii în biroul lui Gheorghe Burnei! Anunțul a fost făcut la cinci luni de când celebrul medic a fost condamnat pentru luare de mită!

Medicul Gheorghe Burnei a fost condamnat, la sfârșitul anului trecut, pentru luare de mită.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Medicul Gheorghe Burnei a fost condamnat pentru luare de mită. La cinci luni de la condamnarea medicului Gheorghe Burnei la trei ani de închisoare cu suspendare pentru că ar fi luat mită de 21 de ori de la părinții copiilor operați, Tribunalul București a publicat motivarea deciziei, a relatat g4media.ro. Instanța spune că probatoriul procurorilor de la Parchetul Capitalei, bazat pe declarațiile unor denunțători, înregistrări ambientale, inclusiv unele video, înscrisuri legate de consultarea pacienților, extrase bancare, dar și probele administrate în instanță ”confirmă dincolo de orice dubiu executarea de către inculpat a actelor materiale de primire de sume de bani în legătură cu actele medicale constând în consultații ori intervenții chirurgicale”.

Citeste si: Medicii romani se pregatesc de o interventie in premiera mondiala! Vor inlocui un tesut osos distrus de cancer cu o proteza proiectata chiar de ei

Citeste si: Mama pacientei lui Gheorghe Burnei i-a scris lui Lucian Duță, fost șef CASMB! Femeia s-a arătat scandalizată de postarea care încearcă să-i spele imaginea lui Burnei

Citeste si: Incredibil! Marea pasiune a lui Raed Arafat. Din cauza asta nu are familie?!

”Aceste probe directe sunt confirmate și de rezultatul percheziției domiciliare efectuată în cabinetul comun al cadrelor medicale din cadrul Secției de Ortopedie Pediatrică a Spitalului Marie Sklodowaska Curie, dar și în biroul inculpatului, ocazie cu care au fost identificate și ridicate sumele totale de 3.299 lei, 5015 Euro și 750 USD, defalcate în sume mai mici, cum ar fi  750 USD, 300 lei, 150 Euro, 2000 lei, 600 lei, 1000 lei, 1000 Euro etc. , sume de bani care s-ar fi justificat a fi păstrate, mai degrabă, într-o băcănie, decât în biroul unei medic amenajat în cadrul unei unități medicale din sistemul public de sănătate”, se mai arată în documentul Tribunalului București. (vezi unde s-a angajat Gheorghe Burnei)

fara descriere

Citește CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate