Cati bani au strans vedetele de la propriile nunti. Sume colosale!

Multe persoane sustin ca, in zilele noastre, nunta este o adevarata afacere. Cu o investitie nu foarte mare, mirii isi pot multiplica suma investita fara un efort deosebit.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Vedetele de la noi au experimentat deja acest gen de afacere si, ce-i drept, multe dintre ele si-au rotunjit substantial sumele din cont!

Iata care au fost cele mai profitabile nunti din Romania care au avut loc recent!

Bianca si Victor Slav, adevarati oameni de afaceri

De departe, Bianca si Victor Slav au fost cei mai destepti miri. Cei doi au transformat nunta in afacerea vietii lor. Sotii Slav au aranjat totul in asa fel incat sa nu plateasca nimic, dar sa isi umple buzunarele.

Intreaga petrecere a fost facuta in sistem de barter si pe baza relatiilor pe care le au cei doi, adica nu au dat banii pe nimic, iar la sfarsit, cand au tras linie, Victor si Bianca s-au trezit mai bogati cu 100.000 de euro.

Aceasta este suma cu care cei 200 de invitati au contribuit!

Darul de la nunta Elenei Basescu poate intra in "istorie"

Una dintre nuntile care vor intra in istorie, doar si prin prisma banilor stransi, este cea a Elenei Basescu cu Bogdan Ionescu.

La nunta care a avut loc anul trecut in luna septembrie, s-a strans 1 milion de euro! Eba si Syda au reusit sa stranga aceasta suma fabuloasa de la nuntasii lor, nume cu greutate in viata politica si in mediul de afaceri.

Citeste continuarea!

 

 

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate