Câți bani avea cu adevărat Răzvan Ciobanu în buzunar în ziua în care a pierit: „Banii aceia...”

Ce sumă era în mașina în care a pierit Răzvan Ciobanu. Detaliul care schimbă toată ancheta.

Autor: M.V.

In articol:

La mai bine de o săptămână de la moartea lui Răzvan Ciobanu, lucrurile încep să se lămurească, iar anchetatorii pun cap la cap toate informațiile disponibile despre creatorul de modă.

După ce s-a speculat că Răzvan avea în mașina cu care a făcut accidentul mortal o sumă importantă de bani, adevărul era altul, iar avocata Lizeta Haralambie, implicată în procesul anchetei, a dezvăluit câți bani avea designerul asupra lui.

Răzvan nu a avut cazare la mare, nici carduri asupra lui, iar mâncarea pe care a comandat-o pe timpul șederii a fost plătită de altcineva. Iar acest lucru a fost posibil pentru că Răzvan avea asupra lui o singură monedă de 50 de bani.

Citeste si: Cutremur de 7.2 grade azi noapte! A fost simțit în mai multe orașe

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Viral: Imagini demențiale cu un șofer care suflă în etilotest, apoi leșină în fața polițiștilor

Citeste si: Raed Arafat, mesaj important pentru populație: ”Dacă cineva vede o chestie care arată ca o tornadă să nu meargă spre ea”

De asemenea, în mașină se aflau 1300 de lei, însă nu erau ai lui Răzvan, ci ai proprietarului mașinii, iar designerul probabil că nici nu știa că sunt în autoturism.

Câți euro erau în mașină

În ultimele zile, s-a spus că în mașină ar fi fost mii de euro, care însă nu au fost găsiți de anchetatorii sosiți la fața locului, după ce localnicii au dat alarma pe 29 aprilie, atunci când s-a întâmplat accidentul.

Lizeta Haralambie a confirmat aceste informaţii. „Am înţeles că aşa este. N-au fost găsiţi euro. Banii aceia nu erau ai lui Răzvan, ci ai proprietarului maşinii.", a declarat Lizeta Haralambie, în direct prin telefon, în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, martorul care susține că a văzut că s-au apropiat mai multe persoane de mașina în care se afla Răzvan imediat după accident a recunoscut că a mințit, pentru  a apărea la televizor.

Acesta a mai spu că se afla sub influența alcoolului și că îi pare rău pentru cele spuse.

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies