Câți bani câștigă acum pe lună Marian Vanghelie și ce s-a întâmplat cu ceasurile sale de 100.000 de euro! Răspunsurile le-a dat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Marian Vanghelie a fost considerat mereu un om foarte bogat, iar declarația lui de avere a fost un subiect discutat de multe ori.

Autor: Catalina Lohan

In articol:

 

Marian Vanghelie a fost suspendat din funcția de primar al sectorului 5 în 2015, atunci când a fost arestat preventiv, acuzat de fapte de corupție. La acel moment, averea sa era subiect nu doar de comentarii în presă, ci și al procurorilor DNA.

În vara acestui an, în calitate de candidat la alegerile locale, Marian Vanghelie a trebuit să-și facă din nou publică averea. Se știe că fostul primar locuiește cu familia sa într-o vilă la Snagov, despre care a spus mereu că este închiriată. În declarația de avere a lui Marian Vanghelie apar însă două apartamente de peste 100 mp, o mașină Mercedes fabricată în 2000, ceasuri de 70.000 de euro și tablouri de 85.000 de euro, dar și un împrumut de 1.700.000 (fără să specifice moneda), unei persoane fizice. Însă la rubrica venituri nu este scris nimic, deși nici economii în bancă nu are.

Citeste si: Marian Vanghelie, despre cazul Caracal: „Acolo sunt peste 100 și ceva de oameni MORȚI. Să se sape bine sub betoane...”

Marian Vanghelie, despre averea sa ”Eu fac bani și când dorm”

În aceste condiții, toată lumea se întreabă câți bani câștigă Marian Vanghelie. Este întrebarea pe care i-a pus-o și Denise Rifai în emisiunea de la Kanal D.”Eu fac bani și când dorm. Când eu dorm, oamenii muncesc pentru mine, am oameni foarte mulți care mă respectă, care au încredere în mine, și fac bani și când dorm, pur și simplu. Dacă eu vreau într-o zi să dorm până la 4, eu în timpul ăla fac bani”, a spus Marian Vanghelie.

Citeste si: “Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Și totuși, câți bani câștigă acum, într-o lună, Marian Vanghelie? ”Eu nu sunt angajat ca să câștig pe lună. Eu când câștig, câștig, când nu, nu. Câstigi bani pe lună când ai un salariu... Nu am o problemă cu grija zilei de mâine, dar nici nu am reședințe de 5.000 de mp. Stau într-o casă normală, în care trebuie să fie un politician cu familia lui. Știu să fac business, dar nu fac o fală din asta. Pe mine nu m-ați văzut prin discoteci, prin cluburi. Îmi doresc altceva de la viață. Știu ce este frumos, să mă respect, știu unde să mă duc în locurile civilizate ale acestei lumi, dar cu o anumită decență. Eu nu vreau să mă pozez pe unde mă duc. La mine nu o să vedeți pe Facebook poze de unde mă duc”, a mai spus Marian Vanghelie în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Marian Vanghelie ceas 100000 euro
Marian Vanghelie a aparut in afise electorale cu un ceas de 100.000 de euro

Citeste si: Oana Mizil, cu ceas de aur la mână, la restaurant! Imagini paparazzi

Marian Vanghelie, despre ceasurile sale de 100.000 de euro

Și totuși, Marian Vanghelie a fost cunoscut de-a lungul anilor pentru o pasiune costisitoare, iar aparițiile sale publice erau atent studiate. Și asta pentru că deși nu s-a lăudat cu vile impunătoare, cu vacanțe exotice, Marian Vanghelie purta la mână adevărate averi. De altfel, pasiunea sa pentru ceasuri scumpe a fost nu doar în atenția presei, ci și obiectul unor cercetări la DNA. Acum, Marian Vanghelie nu mai poartă ceas, amănunt ce a fost observat și de moderatoarea emisiunii care l-a întrebat de ce nu are ceas la mână.

”DNA mi-a pus sechestru pe toate ceasurile. Am vrut așa să arăt că eu am valoare și fără ceas. În momentul în care tu ești un brand nu mai contează, poți să pui orice la mână sau poți să nu pui nimic. Lumea înțelege că nu-ți trebuie acel ceas. Am vrut să depășesc această problemă. DNA a făcut o mizerie, inclusiv cu ceasurile pe care mi le-a luat și a pus sechestru pe ele, inclusiv cu faptul că aș fi luat  două ceasuri, unul de 6.000 și unul de 2.000 de euro. Am pus o singură întrebare, dacă ai un ceas, unul singur dar eu aveam mai multe, de 100.000 de euro, cum să iei ca șpagă ceas de 6.000 de euro? I-am spus procurorului. Acel ceas, dacă eu îl primeam cadou, îl dădeam cuiva, șoferului meu de exemplu. Nu aveam nevoie să-l port că-l aveam pe cel de 100.000 de euro și era reprezentativ. Nu trebuie să ai toate culorile, ca să nu zic toate prețurile. Nu mai porți ceas de 6.000 când ai unul de 100.000 de euro”, a explicat Marian Vanghelie în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marcel Ciolacu a fost amendat de autorități. Liderul PSD a fost surprins la masă cu zece persoane, în plină pandemie

Fiul lui Marian Vanghelie le-a arătat amicilor un... "permis de deplasare pentru activități cu scop sexual"!

Primarul din Dolj care a făcut propuneri sexuale pe facebook este putred de bogat! Constantin Cârciumaru s-a lăudat cu performanţele sale

Taurii, Balanțele și Capricornii vor da uitării durerile. Alte 3 zodii să ia aminte la sfaturile astrelor

Se schimbă BULETINELE de identitate! Este informația momentului în ROMÂNIA

“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar

Incredibil. Elena Ceaușescu, premiată la Hollywood: A jucat magistral

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies