Cati bani castiga Bianca Dragusanu din afacerea cu rochii de seara si de mireasa! In ultimul an, profitul s-a dublat si a atins o cifra impresionanta! EXCLUSIV

Rezultatele financiare ale firmei vedetei arata cati bani castiga Bianca Dragusanu din afacerea cu rochii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Cifrele de la Ministerul de Finante demonstreaza cati bani castiga Bianca Dragusanu din afacerea cu rochii. Vedeta a infintat, in 2014, o firma prin care isi deruleaza activitatea magazinul care vinde tinute de seara si de nunta. Rochiile sunt comercializate suib sigla „BD”, initialele numelui Biancai. (vezi cum o curteaza Philipp Plein pe Bianca Dragusanu)

Cati bani castiga Bianca Dragusanu din afacerea cu rochii. Ce a spus Bianca despre creatiile sale

„Rochiile de mireasa din colectia 2018 se adreseaza femeilor care prefera eleganta si, in acelasi timp, stilul putin nonconformist, care le invaluie in mister. Rochiile de seara realizate in atelierul meu sunt facute pentru cele mai exigente cliente, calitatea finisajelor si materialelor sunt de exceptie”, a spus Bianca despre rochiile sale.

Cati bani castiga Bianca Dragusanu din afacerea cu rochii. In trei ani, profitul a fost de 150.000 euro

S-a aflat cati bani castiga Bianca Dragusanu din afacerea cu rochii. Firma a avut rezultate din ce in ce mai bune. In 2014 s-a bifat un profit modest, de 36.230 lei, pentru ca in 2015 sa se inregistreze un castig consistent, de 203.202 lei. In sfarsit, profitul din 2017, de 443.869 lei, este de mai bine de doua ori mai mare decat cel din anul precedent. In total, firma a produs 683.301 lei, adica aproximativ 150.000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: