Câţi bani câştigă, cu adevărat, Alexandru Papadopol! Aflat în pragul divorţului de Ioana Ginghină, actorul îşi împarte profitul cu cei mai buni prieteni!

Datele financiare arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Alexandru Papadopol.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, Alexandru Papadopol. În 2013, actorul a înfiinţat o şcoală de actorie şi o companie de producţie, care îşi desfăşoară activitatea prin intermediul firmei „Actoridefilm.ro Company SRL”. În afacere mai sunt implicaţi actorii Dragoş Bucur şi Dorian Boguţă, prieteni vechi ai lui Papadopol. (citeşte mesajul prin care Ioana Ginghină a confirmat despărţirea de Papadopol)

Citeste si: Ioana Ginghina a slabit 10 kilograme intr-o luna si jumatate. Vezi cum a reusit, dar si ce tratamente urmeaza sa isi faca

Citeste si: Alexandru Papadopol l-a atacat dur pe Florin Piersic. Vezi cand s-a intamplat si de ce a rabufnit actorul. "Televiziunea l-a consacrat"

Citeste si: Alexandru Papadopol s-a iubit cu Anemona Niculescu! Povestea de dragoste de care a uitat toata lumea! Spunea ca e sufletul lui pereche si ca de dragul ei s-a lasat de fumat.

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Alexandru Papadopol. A încasat aproximativ 70.000 de euro

Firma lui Papadopol, Bucur şi Boguţă a înregistrat profituri mici în primii trei ani de activitate: 15.076 de lei (în 2013), 4.117 lei (în 2014) şi 109.548 de lei (în 2015). Apoi, afacerea s-a dezvoltat, iar câştigul a fost mult mai consistent, de 400.923 de lei (în 2016) şi de 429.263 de lei (în 2017). În toată această perioadă, „Actoridefilm.ro Company SRL” a avut un profit total de 958.927 lei, adică aproximativ 210.000 de euro. Astfel, fiecărui actor implicat în afacere i-au revenit cam 70.000 de euro din profit.

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Alexandru Papadopol. Se pare că s-a despărţit de Ioana Ginghină

E clar câţi bani câştigă, cu adevărat, Alexandru Papadopol. Numele lui Papadopol a revenit recent în prim-plan, după ce în presă s-a scris că el şi soţia sa, Ioana Ginghină, nu mai locuiesc împreună. Se pare că cei doi au început să aibă probleme de familie încă de anul trecut. Se pare că Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit, iar el și-a făcut bagajele și a plecat de acasă de vreo patru luni. Întrebată dacă informația este adevărată, actrița a preferat să spună: "Nu e totul roz, dar nu vreau să comentez".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate