Câţi bani câştigă, cu adevărat, Anda Adam! Are succes mai mult în alte afaceri decât în muzică!

Datele financiare arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Anda Adam.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, Anda Adam. Celebra cântăreaţă, care a participat şi la Exatlon, are afaceri în domeniul muzical şi al vânzărilor de haine, care se desfăşoară prin intermediul firmelor „Anda Adam Company SRL”, respectiv „...By Anda Adam SRL”. (vezi cum a fost Anda Adam păcălită de un şofer de autobuz)

Citeste si: Anda Adam și Diana Belbiță fac spectacol în ediția de duminică seară a show-ului “Roata Norocului”

Citeste si: Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere mondenă! O să ai şocul vieţii când o să le vezi! Vezi ce au purtat şi Iulia Vântur, Anda Adam şi Andreea Marin ! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Dieta minune a Andei Adam. Cum slăbești 12 kilograme în 2 luni, renunțând la două ingrediente

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Anda Adam. Are datorii de aproape 700.000 de lei

Din păcate, „Anda Adam Company SRL” nu a performat în 2018, când a bifat o pierdere de 147.076 de lei. De alltfel, în ultimii 5 ani de activitate, firma din domeniul artistic nu i-a adus satisfacţii financiare vedetei, deficitul total fiind de aproximativ 80.000 de lei. La finalul lui 2018, „Anda Adam Company SRL” avea datorii de 691.789 de lei.

fara descriere

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Anda Adam. Afacerile i-au adus aproximativ 125.000 de euro

E clar câţi bani câştigă, cu adevărat, Anda Adam. În schimb, firma „...By Anda Adam SRL”, cea prin care îşi defăşoară activitatea salonul ei de înfrumuseţare, dar şi magazinul online prin care vinde costume de baie, a avut un profit de 289.882 de lei în 2018. În ultimii 5 ani, firma i-a adus Andei un câştig total de 560.000 de lei, adică de aproximativ 125.000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate