Câţi bani câştigă, cu adevărat, Andreea Bănică! Încasările cântăreţei sunt din ce în ce mai mari!

Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, Andreea Bănică.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

S-a aflat câţi bani câştigă, cu adevărat, Andreea Bănică. Cântăreaţa şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, deţin firma VIP Booking SRL, specializată în “activităţi de interpretare artistică (spectacole)”, prin care îşi derulează afacerile din domeniu.

Citeste si: Andreea Bănica, mesaj important după 20 de ani de relaţie cu Lucian Mitrea

Citeste si: Ce ar schimba, daca ar putea, Andreea Banica la sotul ei, Lucian Mitrea: “Cu colacul de la toaleta am rezolvat!” VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Banica "gonita" de acasa de sotul ei, Lucian Mitrea! “E prima oara cand Lucian ma trimite de acasa!” VIDEO!

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Andreea Bănică. În 2018 s-a înregistrat cel mai mare profit

Firma a mers foarte bine în ultimii ani. În 2015, VIP Booking SRL a bifat un profit net de 177.637 de lei, în 2016 unul de 228.087 de lei, iar în 2017 unul de 223.881 de lei. Ultimele rezultate de la Ministerul de Finanţe sunt chiar mai bune. (vezi câţi bani câştigă Andreea Bălan din muzică)

fara descriere

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Andreea Bănică. Firma a produs peste 200.000 de euro

E clar câţi bani câştigă, cu adevărat, Andreea Bănică. Astfel, Booking SRL a înregistrat un profit de 353.976 de lei în 2018. Un bilanţ al acestei perioade  arată că firma a adus un câştig net total de 983.581 de lei, adică de aproximativ 220.000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate