Câți bani câștigă, cu adevărat, Andreea Marin! În ultimul an, veniturile i-au crescut de patru ori!

Andreea Marin are mai multe firme prin care își derulează afacerile.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Andreea Marin are mai multe firme prin care își derulează afacerile.

Andreea Marin are mai multe firme, specializate în activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune. Cea mai veche dintre ele, înființată în 2001, este “A&D Partners SRL”, care a bifat un profit net de 120.394 de lei, conform ultimelor date de la Ministerul de Finanțe, valabile pe 2019. (vezi ce afacere a Mihaelei Rădulescu a dat faliment)


In articol:

Citeste si: A îmbrăcat un costum de protecție și a fost criticată de prietenii virtuali. Cum a răspuns Andreea Marin?

Citeste si: Andreea Marin se plânge că doi miniștri, al Sănătății și al Internelor, nu au fost interesați de convoiul său de ajutoare în plină pandemie de coronavirus: „Nu m-am mai bazat pe ei. M-au ținut de vorbă cu promisiuni la telefon”

Citeste si: Andreea Marin, cu ochii în lacrimi din cauza fiicei sale: „Am dojenit-o puțin...”

Citeste si: Este real! 1.000 de euro pentru angajații care poartă mască. Cine dă banii - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

O altă firmă a Andreei, “A&C Partners SRL”, a înregistrat un profit net de 190.246 de lei în 2019. În fine, „A&A Partners 2004 SRL” a bifat un profit net de 171.317 lei. Astfel, cele trei societățí comerciale i-au adus Andrrei, în 2019, un câștig net total de 481.957 de lei, adică de aproximativ 100.000 de euro.

Câți bani câștigă, cu adevărat, Andreea Marin. În 2018, o firmă a fost pe pierdere

Este un salt spectaculos față de anul 2018. În acel an, „A&A Partners SRL” a avut un profit net de 162.278 lei, “A&D Partners SRL” unul de 63.8238 lei, în timp ce “A&C Partners SRL” a bifat o pierdere de 102.613 lei. Aşadar, bilanţul pe 2018 al acestor firme arată că acestea i-au adus 123.503 lei, de aproape 4 ori mai puțin decât în 2019.

Zilele trecute, Andreea Marin i-a primit pe reporterii emisiunii Teo Show la ea acasă, după o lungă perioadă de izolare și a vorbit în exclusivitate despre felul în care a resimțit această carantină. Fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit și cum a rezistat fiica ei Violeta să stea departe de prietenii și colegii ei, dar și cum a surprins-o în aceste luni. 

Câți bani câștigă, cu adevărat, Andreea Marin. A dat un interviu la Teo Show

„Mă bucur tare mult că, așa cu pași timizi, ne apropiem de normalitate, mă bucur că există din ce în ce mai mulți oameni care înțeleg necesitatea de a fi atenți la sănătatea noastră și a celor dragi. Viața e imprevizibilă. De exemplu, astăzi trebuia să stăm în grădină și la cules vișine și cireșe în grădina mea.”, a spus Andreea.

„Sunt plantați de fiica mea. Unele plante sunt în viață datorită ei. Eu nu am simțit în familie împovărător faptul că noi am stat mai mult împreună, pentru că sunt oameni cărora li s-a părut o povară faptul că au stat tot timpul împreună. N-am simțit asta și mi-a plăcut chiar. Vreau să trăim frumos și demn până la capăt. Duceam dorul statului acasă. Dorul de a fi mai mult împreună, de a avea timpul să citim o carte, lucruri de bază, să ne uităm la un film”, a mai spus Andreea Marin, la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Cutremur la Caracal! Ce i-a propus Gheorghe Dincă mamei Luizei? E halucinant

Scandal la Pro Tv! Cine sunt cei patru finaliști la Ferma și cine va câștiga proba finală! Acuzații extrem de grave

Andreea Marin, dezvăluiri fără perdea, în exclusivitate, din intimitatea casei: „Eu fac multe greșeli, dar...”

Andreea Marin a dat vestea pe care o aștepta toată lumea! Ce spune despre sarcină: „Pe cale naturală”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies