Câţi bani câştiga, cu adevărat, Aurelian Preda! Cântăreţul de muzică populară avea trei surse de venit!

Aurelian Preda a câştigat bani şi de pe urma unei asociaţii a artiştilor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Aurelian Preda a câştigat bani pentru că a fost membru al ARAIEX, o asociaţie care se ocupă de drepturile de autor ale artiştilor, banii fiind încasaţi după monitorizarea apariţiilor la televizor şi a CD-urilor vândute. (vezi ce scrie, de fapt, în testamentul lăsat de Aurelian Preda)

Citeste si: Ana Maria Preda, din nou în doliu! Artista este urmărită de necazuri la orice pas: „Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea”

Citeste si: Sora lui Nicușor Iordan aruncă bomba în scandalul cu Anamaria Rosa: ”Nu a fost viol, a fost cu consimțământ. A fost dorința lui Aurelian Preda!

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Povestea emoționantă din spatele fotografiei! Aurelian Preda l-a întrebat pe Mihai Constantinescu dacă i-a fost frică de moarte! Răspunsul e cutremurător

Numele lui Aurelian Preda apare pe o listă a asociaţiei, în dreptul acestuia fiind trecute două sume brute: 5.744 de lei (cu explicaţia cablu) şi 1.319 lei (cu explicaţia copii private). Suma brută totală este de 7.063 lei, din care s-a reţinut un comision de 481 de lei.

Câţi bani câştiga, cu adevărat, Aurelian Preda. A fost şi salariat al unei televiziuni

Astfel, Aurelian Preda a încasat o sumă netă de 4.322 lei, cu mult peste alţi cântăreţi aflaţi şi ei pe listă. De pildă, Bianca Rus a figurat cu 2.253 de lei, aproape de două ori mai puţin decât a câştigat artistul decedat pe 27 septembrie 2016, la doar 46 de ani.

Evident, aceasta nu era singura sursă de venit a lui Aurelian Preda. Artistul popular încasa cam 1.000 de euro pentru un recital la o nuntă, dar avea şi un salariu fix, tot de aproximativ 1.000 de euro, de la televiziunea la care realiza emisiuni folclorice.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

O nouă lovitură pentru Nicuşor Iordan, după scandalul sexual cu fiica lui Aurelian Preda! Cântăreţul de muzică populară a intrat în atenţia Fiscului!

Moartea lui Aurelian Preda, declanșată de o eroare medicală? Ce spune medicul de la Viena? Dezvăluiri: artistul s-ar fi târât până la recepție să cheme ambulanța!

Nicușor Iordan, răspuns la acuzațiile aduse de Ana Maria Preda - Ce a spus cântărețul

Fiica lui Aurelian Preda e de negăsit! Mirela Vaida a făcut-o praf pe Ana Maria: "Mi-a fost și rușine!"

Actorul Florin Zamfirescu, declarații șocante despre moartea soacrei lui: ”Au omorât-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies