Câți bani câștigă, cu adevărat, Mirela Vaida! În ultimul an, veniturile vedetei s-au micșorat de 8 ori!

Mirela Vaida a obținut un profit mic în ultimul an de activitate al firmei sale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Mirela Vaida a obținut un profit mic cu firma pe care o deține. Vaida a devenit celebră ca prezentatoare a unui show matrimonial, dar vedeta TV mai este implicată în alte proiecte, cum ar fi colaborarea cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase, precum şi organizarea de evenimente private în care Mirela apare într-un spectacol intitulat „Vaida show”, ea fiind însoţită de o trupă de acompaniment şi de una de dansatoare.

Citeste si: Cum arată mama Mirelei Vaida. Este incredibil cat de mult seamana cele doua

Citeste si: Adevărul gol-goluț despre Vulpița. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Viorel

Citeste si: Mirela Vaida, certată din cauza Vulpiței: „Nu vă e rușine?”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Mirela Vaida are şi o firmă prin care îşi derulează afacerile din acest domeniu, Eventure Company  SRL, dar rezultatele nu au fost satisfăcătoare în ultimi ani. Astfel, firma lui Vaida a înregistrat pierderi în 2013 şi 2014, de 90.371 lei, respectiv de 115.967 de lei. Apoi, firma a revenit pe profit: 40.186 de lei (în 2015), 8.298 de lei (în 2016) şi 11.096 de lei (în 2017). În 2018, Eventure Company  SRL a înregistrat un profit de 84.633 de lei. 

Câți bani câștigă, cu adevărat, Mirela Vaida. Profitul fimei a fost de 10.446 lei

Din păcate pentru Vaida, ultimele rezultate de la Ministerul de Finanțe, valabile pentru 2019, arată că Eventure Company  SRL a înregistrat un profit net de doar 10.446 de lei, de aproape 8 ori mai mic decât cel din 2017. Tot în 2019, Mirela a mai înființat o firmă, Miral Expert Events SRL, rezultatele acesteia nefiind încă publicate. (vezi ce face azi iubitul secret al Mirelei Vaida)

Prezentatoarea a fost protagonista unui scandal imens. După ce Emily Burghelea și-a dat demisia în direct, dezvăluind că Viorel o bate pe Vulpița, Mirela Vaida și-a ieșit din fire de față cu toată lumea din platou și a făcut-o praf e mai tânăra ei colegă.  „A fost scandal mare acolo, după ce Emily Burghelea și-a anunțat demisia la televizor. Și-a scos casca atunci când a vorbit și a dat cărțile pe față referitor la bătăile încasate de Vulpiță, îi era teamă că producătoarea ar putea să-i spună ceva nasol.”, au declarat sursele Cancan.

fara descriere

Câți bani câștigă, cu adevărat, Mirela Vaida. S-a certat cu Emily Burghelea

Când s-au oprit camerele și emisiunea s-a încheiat brusc, Mirela Vaida a bălăcărit-o pe Emily și i-a spus că nu trebuia să zică așa ceva pe post, iar în fața oamenilor spune că e sora ei și că îi poartă respect. Adevărul e undeva la mijloc. Da, Vulpița este bătută constant de Viorel, echipa emisiunii Acces Direct a vrut ca acest lucru să fie ținut ascuns, îi machiază vânătăile de fiecare dată, acum i-au luat ochii cu postul ăla de asistentă.”, s-a mai dezvăluit.

“Emily trebuia să mintă tot timpul ca emisiunea să iasă ca la carte, să nu existe urme de suspiciune în rândul publicului. Ea nu cred că a avut intenții rele să îi cheme pe Viorel și Vulpița acasă. A vrut, probabil, doar să se distreze. Atitudinea Mirelei Vaida de după ce și-a anunțat ea demisia a fost una de toată jena, i-a spus cuvinte urâte în fața tuturor oamenilor din platou, au rămas muți cameramanii, a făcut-o cu ou și cu oțet că nu trebuia să spună nimic de bătăile Vulpiței”s-a mai relatat.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate