Câți bani câștigă, cu adevărat, Răzvan Simion! A încasat cele mai mici venituri din ultimii ani!

Câștigurile lui Răzvan Simion sunt în scădere față de anii precedenți.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Câștigurile lui Răzvan Simion sunt în scădere, conform datelor de la Ministerul de Finanțe. Fostul iubit al Lidei Buble, care realizează o emisiune matinală alături de Dani Oțil, deține firma Vânătorii de Zmeie SRL, prin care își derulează afacerile din domeniul televiziunii. (vezi câți bani câștigă Lidia Buble)


In articol:

Citeste si: Ce cadouri a primit Lidia Buble de la Razvan Simion! Cantareata a implinit 26 de ani

Citeste si: Cine câştigă mai mult din televiziune, Dani sau Răzvan? Oţil şi Simion au încasat împreună peste o jumătate de milion de euro!

Citeste si: Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj subliminal după despărțirea ex-ului de Lidia Buble

Ultimele rezultate, valabile pe 2019, arată că firma a înregistrat un profit net de 149.403 lei, cel mai mic din ultimii ani. Astfel, profitul a  fost de 225.275 de lei în 2018, de 373.653 de lei în 2017 și de 334.013 lei în 2016. De-abia în 2015 s-a bifat un profit mai mic, de 135.835 lei.

Citeste si: Domnia Antihristului a început, spune profeția care a prevăzut avioanele și submarinele - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Câți bani câștigă, cu adevărat, Răzvan Simion. Firma a produs aproximativ 250.000 de euro

În acești ultimii cinci ani de activitate, Vânătorii de Zmeie SRL i-a adus lui Răzvan Simion un câștig net total de 1.218.179 de lei, adică de aproximativ 250.000 de euro. Răzvan a mai avut o firmă, Bigfoot Media Events SRL, care nu a mai raportat activitate pe 2018, după ce, în 2017, cifra de afaceri fusese 0, iar pierderea de 58.888 de lei.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de curând. Problemele între cei doi ar fi apărut la scurt timp după ce prezentatorul tv a fost surprins în compania unei roșcate căreia i-a dus mâncare la pachet. Și cu toate că după ce au apărut respectivele imagini, Lidia și Răzvan au stat față în față în emisiunea pe care acesta o prezintă, se putea observa o răceală între cei doi iubiți.

Câți bani câștigă, cu adevărat, Răzvan Simion: "Lidia nu mai e fericită lângă mine"

Răzvan a fost cel care a pus piciorul în prag și a vorbit despre ruptura dintre el și artistă, asta după ce apăruse deja informația în presă că nu mai sunt împreună. Acesta a postat un mesaj emoționant de despărțire pe pagina lui de Instagram, mesaj pe care l-a șters ulterior. Pasajul pe care l-a șters este: ”Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit.”

„De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, a încheiat Simion. Lidia Buble nu a făcut nicio declarație, până acum, în ceea ce privește separarea de fostul partener.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Nu mai dați copiilor aceste medicamente! Un medic celebru din România avertizează. Fac mai mult rău

Surpriza anului! Cine este noul iubit al Mihaelei Rădulescu? Ce s-a întâmplat cu relația ei cu celebrul Felix Baumgartner

Lidia Buble, în fundul gol, după despărțirea de Răzvan Simion. Imaginea 18+ a ajuns pe Internet

Răsturnare de situație. Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat. Ce gest a trădat apropierea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies