Câți bani câștiga la TV Daniel Osmanovici, cel care a declanșat cel mai nou scandal din Sănătate

Daniel Osmanovici, fost prezentator tv, este de anul trecut purtător de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și acum, cel care a declanșat un adevărat scandal.Daniel Osmanovici, fost prezentator tv, este de anul trecut purtător de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și acum, cel care a declanșat un adevărat scandal.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Casa de Asigurări de Sănătate are de mai bine de trei săptămâni probleme grave, după ce platforma online care gestionează cardurile de sănătate este blocată. În calitatea sa de purtător de cuvânt al instituției, Daniel Osmanovici a dat o declarație care a declanșat un adevărat scandal. El a declarat cinic: „Oamenii mor oricum, şi cu, şi fără sistem”, referindu-se la faptul că situația cardurilor de sănătate nu ar fi atât de gravă. 

Citeste si: Gabriela Firea, adevărul despre plecarea ei din presă ”A fost neplăcut” Cine a dat-o afară

Citeste si: Carmen Tănase a ajuns de urgență pe mâna medicilor: „Nu mai puteam merge...”

fara descriere

Premierul Viorica Dăncilă a cerut demisia lui Daniel Osmanovici, purtătorul de cuvânt al CNAS

Ei bine, afirmația sa a deranjat-o chiar și pe șefa Guvernului Viorica Dăncilă care a cerut demisia acestuia. „Am văzut declarațiile purtătorului de cuvânt de la casa asigurărilor de sănătate ceea ce arată că nu are ce căuta în această funcție, de aceea solicit ministrului Sănătății demiterea purtătorului de cuvânt și al directorului Casei Asigurărilor de Sănătate. Nu vom accepta niciodată ca un funcționar public, un om care deține o anumită funcție să aibă astfel de cuvinte pentru cetățeni”, a declarat Viorica Dăncilă într-o declaraţie de presă. 

Daniel Osmanovici a devenit purtător de cuvânt al CNAS  în vara lui 2018, până la acel moment fiind angajat la Antena. 

Citește continuarea pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate