Cati bani castiga Nicolae Furdui-Iancu din spectacolele pe care le sustine! Celebrul cantaret de muzica populara se afla pe statul de plata al Ministerului Afacerilor Externe!

Nicolae Furdui-Iancu castiga sume consistente din prestatiile sale artistice.

Autor: Matei Vaihan

Nicolae Furdui-Iancu este cel mai apreciat reprezentant al folclorului motilor, fiind si unul dintre cei mai de succes cantareti de muzica populara ai romanilor. Artistul este in continuare foarte solicitat pentru spectacole si alte evenimente, dovada fiind castigurile sale din 2016.( vezi ce avere detine Furdui-Iancu ). 

Veniturile lui Furdui-Iancu au fost facute publice in declaratia de interese a fiului sau, Tudor, care este inspector la Directia Regionala a Finantelor Publice Brasov.

Astfel, din document reiese ca Furdui-Iancu a incasat urmatoarele sume, din drepturile de proprietate intelectuala, de la diverse primarii, ansambluri folclorice si alte institutii cu care a colaborat.

Printre acestea se numara si Ministerul Afacerilor Externe, care l-a platit, probabil, pentru un concert organizat peste hotare, pentru romanii din strainatate: 13.895 lei (Mun. Cluj-Napoca), 795 lei (Centrul Cultural Augustin Bena), 2.120 lei (Ansamblul Cindrelul), 11.700

de lei (Mun. Onesti), 7.984 de lei (Centrul Cultural Casa Artelor), 7.762 de lei (com. Ciocanesti), 13.942 de lei (Centrul Cultural Augustin Bena), 14.911 lei (Ansamblul Cindrelul), 5.634 de lei (Casa de cultura Covasna), 5.800 de lei (Ministerul Afacerilor Externe), 1.195 de lei (TVR).

In total, Nicolae Furdui-Iancu a incasat 85.738 de lei de-a lungul anului 2016, pentru aparitiile sale in spectacole, ceea ce inseamna un venit mediu lunar de 7.144

de lei.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce bine arata fata celui mai frumos cantaret de muzica populara! Fiica lui Nicolae Furdui-Iancu e complimentata pentru ca seamana cu tatal ei!

FOTO! Iuliana Tudor si Nicolae Furdui Iancu, impreuna in Portugalia

FOTO | Este considerat cel mai frumos cantaret de muzica populara din Romania, dar uite cum arata Nicolae Furdui Iancu in pantaloni scurti si cu sandale!

S-a aflat adevărul despre relațiile extraconjugale ale lui Dan Bittman

Se închid școlile din nou!? Decizia premierului Florin Cîțu

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Acțiunile USR-PLUS nasc controverse uriașe. CSM îi condamnă pe liderii partidului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies