Câți bani încasează de fapt Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la Cuțite 2021. Postul TV emite un cec uriaș

Narcisa Birjaru este câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite 2021!

Câți bani încasează Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2021
Narcisa Birjaru
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Sezonul 9 Chefi la cuțite 2021 și-a desemnat câștigătorul! După un sezon greu și plin de emoție, Narcisa Birjaru a reușit să se impună în Marea Finală în fața adversarilor săi, Cătălin Amarandei și Elena Matei.

Câți bani încasează Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2021

Narcisa Birjaru a câștigat trofeul Chefi la cuțite 2021 și va primi un cec uriaș din partea postului Antena 1. Astfel, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu va încasa suma de 30.000 de euro.

Citeste si: Dieta minune a lui Cătălin Scărlătescu cu ajutorul căreia a „topit” 50 de kilograme: „Pot să mă leg la șireturi fără probleme”

Totuși, potrivit prevederilor Codului Fiscal, venitul de 30.000 de euro este impozabil în România, ceea ce înseamnă că învingătoarea din sezonul 9 Chefi la cuțite 2021 va rămâne cu o sumă mai mică după ce va plăti dările la stat.

Narcisa Birjaru, surpriza din Finala Chefi la cuțite 2021

Visul Narcisei Birjaru a fost să dovedească persoanelor care au descurajat-o de-a lungul timpului că este talentată în bucătărie și își face munca cu pasiune.

În vârstă de 24 de ani, concurenta s-a luptat în competiția Chefi la cuțite 2021 cu unii dintre mai buni bucătari din România și a reușit să-i învingă.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Cu câte femei s-a iubit chef Cătălin Scărlătescu. De ce a ales juratul de la Chefi la cutite să fie burlac

Tânăra este o româncă de etnie romă și se mândrește cu originile sale. Ea a ales să urmeze tradițiile țigănești și să se căsătorească în adolescență, însă a continuat să creadă că poate realiza lucruri frumoase în domeniul gastronomiei. Narcisa Birjaru a povestit în audițiile Chefi la cuțite că s-a măritat la vârsta de 15 ani și se potrivește de minune cu soțul ei, care o susține necondiționat.

Sorin Bontea, cel mai bine plătit la Chefi la cuțite

Pentru aproximativ trei luni de filmări pentru un sezon Chefi la cuțite, fiecare dintre jurați câștigă mii de euro. Totuși, unul dintre cei trei chefi câștigă mai mult decât ceilalți doi, declarau surse pentru Impact.ro. Explicația ar fi că, Sorin Bontea este cel mai vizibil dintre ei și se poziționează printre primii cinci cei mai buni bucătari din România. Astfel, onorariul acestuia, pentru un sezon Chefi la cuțite se ridică la 10.000 de euro.

Reţeta de sarmale a lui Chef Cătălin Scărlătescu

„Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape 3 luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucatărie, numărându-se în topul celor mai buni 5 bucătari din România ”, notează sursa citată.

 

SURSE: Impact.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Admitere 2021 Universitatea Politehnică din București. Calendar examene și acte necesare pentru dosarul de înscriere

Cei mai buni 5 antrenori de la EURO 2021

Zanni, noi detalii despre cearta cu Ana Porgras! Ce legătură a avut Jador

Gina Pistol, hărțuită. Aceasta a publicat dovada

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies