irina loghin, irina loghin pe scenă

Irina Loghin 

Vedete

Câți copii are Irina Loghin. La 85 de ani, artista are o familie superbă

Iată câți copii are Irina Loghin. Află toate detaliile despre familia îndrăgitei cântărețe din folclorul românesc!

Irina Loghin este de departe una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe din folclorul românesc. La vârsta de 85 de ani, interpreta se poate lăuda cu o carieră demnă de succes și numeroase proiecte profesionale importante.

Pe lângă activitatea sa din industria muzicală, artista mai are un rol important în viața de zi cu zi, și anume cel de mamă și soție. Vezi mai jos câți copii are solista și cu ce se ocupă aceștia.

Irina Loghin are doi copii

Irina Loghin nu mai are nevoie de nicio descriere, căci toată lumea știe faptul că este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară. De-a lungul anilor, ea a depus eforturi considerabile, astfel că acum se poate lăuda cu o carieră demnă de succes și numeroase proiecte profesionale importante. Pe lângă activitatea sa din industria muzicală, artista are și o familie superbă cu care se mândrește la fiecare pas.

Ei bine, ea este căsătorită cu Ion Cernea, un fost sportiv de performanță în luptele Greco-Romane, care a câștigat medalii de argint și bronz la Jocurile Olimpice din anii 1960. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape 50 de ani, cel care le-a făcut cunoștință fiind regretatul cântăreț Benone Sinulescu.

Deși nu a fost o dragoste la prima vedere, interpreta și Ion Cernea au devenit prieteni și s-au înțeles foarte bine încă de la început.

După vreo doi ani de prietenie și întâlniri în gașa de amici, cei doi au hotărât să formeze un cuplu, astfel că de atunci au rămas împreună.

Bineînțeles că pe parcursul căsniciei au întâmpinat și diferite provocări, însă au reușit să facă față cu brio și să treacă cu bine peste orice problemă. Din mariajul lor a rezultat și doi copii, Irinuca și Ciprian, care le umple sufletele de bucurie în fiecare clipă a vieții.

Citește și: Ce pensie specială primește Irina Loghin, după patru ani de mandat? ”Merită”. Cântăreața are și un onorariu de mii de euro pentru evenimente

irina loghin fiu, irina loghin copii

Irina Loghin împreună cu fiul său, în vacanță, la malul mării 

[Sursa foto: Facebook]

Cu ce se ocupă copiii Irinei Loghin

Despre îndrăgita interpretă din folclorul românesc se cunosc multe detalii din viața sa profesională, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă copii Irinei Loghin. Ei bine, cântăreața a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproximativ 49 de ani, atunci când a venit pe lume băiețelul său.

Ciprian Cernea are, la rândul său, o familie minunată, însă a rămas la fel de apropiat de cei care i-au dat viață. În ceea ce privește viața personală, se știe că băiatul supranumitei regine a muzicii populare este un afacerist de succes în domeniul imobiliarelor.

Cât despre Irinuca Loghin Cernea, se știe că este de o frumusețe răpitoare. Fata cântăreței s-a născut în anul 1978 și a reușit să își facă părinții mândri la fiecare pas. De-a lungul anilor, aceasta a apărut adesea alături de cea care i-a dat viață, însă a preferat să nu urmeze o carieră în domeniul artistic sau al televiziunii.

Astfel, ea lucrează într-o companie de telefonie de mai mulți ani și este extrem de fericită cu activitatea sa profesională.

În ceea ce privește aspectele personale din viața Irinucăi, se știe că aceasta este căsătorită de mai mulți ani cu Bogdan Barbu. Cei doi s-au cunoscut la locul de muncă, acolo unde s-au îndrăgostit iremediabil și au decis să meargă pe drumul vieții împreună. Din mariajul lor a rezultat și o fetiță, care îi umple sufletul de bucurie bunicii sale în fiecare clipă a vieții.

Chiar în cadrul mai multor interviurilor pe care le-a oferit, artista a spus cu mare emoție că este o mamă și o bunică împlinită în totalitate.

„Mi-a dat Dumnezeu cei doi copii, acum nepoțica. E ceea ce mi-am dorit de atâția ani de zile. Tocmai când îmi pierdusem speranța, uite că Dumnezeu mi-a dăruit acest îngeraș. E o mare bucurie că a fost creștinată sâmbătă.

Bucuria este imensă, Îi mulțumim lui Dumnezeu, la toți invitații care au fost alături de mine, au fost foarte multe colege dragi, nașa care a fost extraordinară, alta mai bună nu se putea. A fost sufletul și cu inima la nepoțica mea și se vede, a avut multe dăruiri față de Ana”, a spus Irina Loghin, în urmă cu ceva timp, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Irina Loghin a răbufnit, după ce i s-a sugerat să se retragă din muzică! Interpreta de muzică populară face lumină în cazul așa-zisului scandal din Iași, unde a fost scoasă afară de pe scenă: "Vreau să fiu lăsată să-mi văd de viață"

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „S-a născut luptător” Cum se simte fiul lui Christian Sabbagh după ce a fost operat la Viena- radioimpuls.ro

irin aloghin fiica

Irina Loghin împreună cu fiica și nepoțica sa 

[Sursa foto: Facebook]

Irina Loghin a împlinit 85 de ani pe 19 februarie

Irina Loghin s-a născut pe data de 19 februarie 1939, astfel că a împlinit vârsta de 85 de ani. Artista provine dintr-o familie modestă și a copilărit în localitatea Vitioarei, județul Prahova. În prezent, vedeta din folclorul românesc are tot ce își poate dori și un număr impresionant de fani, însă copilăria ei nu a fost cea mai ușoară.

Se pare că de la o vârstă fragedă, aceasta s-a confruntat cu diverse probleme, mai ales pe plan financiar. Atât ea, cât și ceilalți șase frați ai săi au fost nevoiți să muncească din greu și să depună eforturi considerabile pentru a se putea întreține.

Totuși, carisma și talentul său muzical au ajutat-o să intre în lumea artistică și să își construiască o carieră demnă de succes. În ciuda faptului că începuturile sale în carieră au fost extrem de dificile, aceasta a luptat și nu a renunțat nicio secundă la visul ei. Așa se face că de-a lungul anilor a avut numeroase colaborări de excepție și a fost supranumită „Regina muzicii populare”.

Tot la începutul carierei sale, ea a făcut parte, în calitate de solistă, din ansamblurile de muzică populară românească Ciocărlia, Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu. Dar asta nu este tot, căci pri

n frumusețea și carisma cu care a fost înzestrată, Irina Loghin a reușit să impresioneze pe toată lumea cu aparițiile sale televizate. Ulterior, pe parcursul anilor, ea a cântat la numeroase evenimente, concerte și s-a făcut remarcată chiar și la nivel internațional. Astfel, în prezent, îndrăgita interpretă este o femeie împlinită în totalitate în ceea ce privește viața profesională, dar și cea personală, având o familie superbă și un nume cunoscut în lumea artistică.

Surse: kfetele.ro, wikipedia.org, b1tv.ro