Cati de la Insula Iubirii s-a logodit! „A venit moșu cu cel mai frumos cadou”

Cati Dimachede la Insula Iubirii urmează să îmbrace rochia de mireasă.

Cati și Răzvan
Au format unul dintre cele mai controversate cupluri [Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Cati Dimache și Răzvan au format unul dintre cele mai controversate cupluri în sezonul patru al emisiunii Insula Iubirii. La acel moment, cei doi îndrăgostiți au decis că este momentul să-și supună relația la test, pentru a vedea cât de reală și de sinceră este pasiunea dintre ei.

Chiar dacă la începutul emisiunii, cei doi păreau foarte fericiți și părea că nimic nu poate să-i despartă, cele două săptămâni petrecute în cadrul reality show-lui

au scos la iveală faptul că relația lor nu era la fel de închegată pe cum au crezut la început.

Cati Dimache a încercat să reziste tentațiilor de pe Insula Iubirii cât mai mult și s-a ferit de atenția ispitelor, fiind tot timpul cea mai retrasă concurentă. În mintea, inima și sufletul lui Cati era doar un singur bărbat: Răzvan, iar dorul de el îi era alinat de o poză pe care o ținea pe noptiera de lângă pat.

În tot acest timp, Răzvan făcea opusul, nefiind deloc deranjat de faptul că stă departe de Cati, lăsându-se pradă uneia dintre ispite, Eugenia. Ulterior și Cati s-a lăsat sedusă de George, una dintre ispite și astfel povestea lor de dragoste s-a încheiat nefericit, cei doi despărțindu-se.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Inelul de logodna a lui Cati
Cati și-a regăsit fericirea [Sursa foto: Instagram]

Cati Dimache, pe culmile iubirii

Deși ultima relație a fost un eșec, Cati nu a rămas descurajată și a continuat să-și caute iubirea vieții...și a găsit-o. Într-o postare pe contul ei de Instagram și-a anunțat logodna și s-a „lăudat” cu frumosul inel. A răspuns la întrebarea pe care toate femeile își doresc să o audă și a spus „DA”. 

Citeste si: Alexandra Diaconescu nu își mai ascunde sarcina. Fosta concurentă de la ”Insula Iubirii” va naște o fetiță

„A venit moșu cu cel mai frumos cadou. Un mare DA am spus”, a povestit Cati Dimache pe contul ei de Instagram.

Astfel, frumoasa șatena marchează un nou capitol în relația ei, iar viitorul ei soț va deveni tată pentru fiul ei în vârsta de zece ani. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies