Catrinel Sandu, înşelată cu cea mai bună prietenă! Totul s-a întâmplat atunci când era iubita lui Lucian Viziru

Catrinel Sandu a mărturisit, cu doar câteva zile înainte de Revelion, că divorţează de fostul jucător de tenis Gabriel Trifu. La scurt timp, însă, unele voci au spus că aceasta ar fi fost înşelată şi nu este prima dată când este nevoită să treacă printr-o experienţă traumatizantă.

Autor: T.S.
 
Catrinel Sandu a anunţat că divorţează de tatăl fetiţelor ei printr-un mesaj postat pe un cont de socializare. Ăn urmă cu câţiva ani, pe când se iubea cu Lucian Viziru, ea a trecut printr-o experienţă neplăcută, fiind înşelată chiar cu prietena ei. 
 
 
Persoana respectivă era prietenă cu noi, dar s-a întâmplat în perioada de pauză dintre noi.
Cred că depinde mult de vârstă, de tine. Altfel reacţionezi la 20, la 30 de ani şi altfel aş reacţiona eu acum la 40 de ani. Eu la chestii din astea sunt doamnă, nu ştiu de ce. Nu mă blochez, dar nu răspund cu aceeaşi monedă.

Am avut o singură discuţie cu ea… Am zis că fiecare se merită pe fiecare, cum îţi aşterni, aşa dormi, cu Dumnezeu înainte, karma nu iartă pe nimeni şi la revedere. Nimeni nu pleacă pentru că îi pune cineva pistolul la cap. Vina este împărţită într-un cuplu ”, declara Catrinel Sandu în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni.
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cum va circula metroul de Revelion!

Cristina i-a dat vestea cea mare lui Nicolae Guţă! Cei doi sunt acum în culmea fericirii

Anca de la Strehaia, tristă de Revelion! Mesajul sfâşietor făcut public în urmă cu puţin timp

Smiley, noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Pistol: „Se mișcă greu”

Se dau bani de la stat. Florin Cîțu a dat drumul la robinet. Mii de români vor beneficia

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Ipoteză incendiară. În câteva ore, București în carantină? Ce spune noua decizie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies