Catrinel Sandu își conduce tatăl pe ultimul drum: ”M-am cam pregătit pentru ziua asta...”

Catrinel Sandu își conduce astăzi tatăl pe ultimul drum. Vedeta a vorbit despre cea mai neagră zi din viața ei.

Autor: A.V.

Catrinel Sandu își ia rămas bun de la tatăl ei. Regretatul părinte i-a spus cu un an în urmă că dorința sa este de a fi incinerat, atunci când va muri. Astăzi, Catrinel Sandu va fi alături de părintele ei pentru ultima oară.

Citeste si: Exclusiv! Larisa de la Puterea Dragostei se intoarce la Rich Girls: ”Dupa show am decis sa revin...”

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Și-a abandonat fiica în spital. După 19 ani, a deschis TV-ul și a avut un șoc! Ce a văzut

Citeste si: Andrei era fotbalist la Academia lui Hagi, dar după moartea tatălui său salvând alți oameni, s-a făcut pompier

"M-am cam pregătit pentru ziua asta, de când am venit în țară. În ultima săptămână am văzut că lucrurile sunt din ce în ce mai grave, am stat acolo non-stop și am încercat atunci să îmi iau adio de la el. Nu pot să mă bucur că s-a întâmplat așa, s-ar fi putut întâmpla accidentul chiar în ziua decesului și atunci cred că ar fi fost mult mai greu decât era acum pentru că stând acolo cu el era greu.

A fost ultima lui dorință, cred că a presimțit. Am tot vorbit despre lucrurile astea de un an de zile. El tot timpul îmi spunea că atunci când va veni momentul vrea să fie incinerat. În ultimul an a tot insistat pe ideea aceasta. Și când a fost în America i-a spus lui Steve", a povestit Catrinel Sandu la televizor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies