Vedete

Catrinel Sandu, mesaj emoţionant după divorţul de Gabriel Trifu! Fanii au fost impresionaţi total!

Catrinel Sandu, care a dezvăluit că a divorţat de Gabriel Trifu, bărbatul căruia i-a dăruit două fetiţe şi alături de care a trăit mai bine de zece ani, le-a transmis părinţilor ei un mesaj emoţionant.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Catrinel Sandu, mesaj emoţionant după divorţul de Gabriel Trifu! Fanii au fost impresionaţi total!icon photo
 
„Vă iubesc enorm şi vă mulţumesc pentru tot ”, a scris Catrinel Sandu în dreptul unui colaj în care apare alături de părinţii ei, Mia şi Nicu Sandu.
 
Catrinel Sandu a anunţat că divorţează la finalul anului trecut.
 
„Fiecare sfârşit de an este o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru este mai mult de atât. Este încheierea unui capitol important din viaţa mea.
 
După separarea de mai bine de un an de zile, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă.
 
Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări!”, a postat Catrinel Sandu pe Instagram.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune