Catrinel Sandu trece prin momente cumplite! Primele declarații, după ce tatăl ei a ajuns la spital

Recent, Catrinel Sandu a trecut și încă trece prin momente grele. Tatăl ei a ajuns pe mâinile medicilor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Din informațiile oferite, tatăl ei a sufrit un accident vascular cerebral și se află în atenția medicilor. Cu lacrimi în ochi, Catrinel Sandu a vorbit în direct despre starea de sănătate a tatălui ei. Acum, Nicu Sandu, tatăl, se simte mai bine.

Citeste si: Mario Fresh, criticat dur după ce a făcut mișto de premiul de 5000 de lei! Reacția artistului: „Sunt un băiat dintr-o familie modestă”

"M-am trezit la patru dimineaţă, am primit un telefon de la mama şi am aflat ce s-a întâmplat. De atunci şi până acum am stat numai pe telefoane cu emoţii cu lacrimi (plânge). Acum două săptămâni a fost la mine, ne-am văzut. Era bine. Am vorbit cu el la telefon ieri. Era foarte bine, era foarte vesel. A fost o zi cumplită, cu multe telefoane, speranţe. A fost cred că cineva acolo sus, il iubeşte. A ajuns pe nişte mâini foarte bine.

Citeste si: Adevărul despre stările de leșin ale Ralucăi de la ”Puterea Dragostei”! Totul ar fi pornit de la criza de nervi a lui Ricardo

A ajuns la acelaşi spital unde m-am operat eu. Din fericire, avem nişte doctori extraordinari. (...) El nu era acasă. Era singur acolo, fericirea a făcut ca vecinul nostru să se ducă să îi spună ceva şi a găsit uşa neînchisă. Lui i-a fost rău dar nu a vrut să spună nimănui, l-a găsit în pat. Abia vorbea, nu articula cuvintele. A spus că simte mâna stângă şi piciorul stâng amorţite. Vecinul şi-a dat seama că a fost ceva foarte grav, a sunat la salvare. De acolo a început totul. (...) El a avut un bypass acum cinci ani de zile, tratat, totul a fost foarte bine", a spus Catrinel Sandu pentru un post de televiziune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: