Căutarea Alexandrei Măceșanu a fost coordonată de clanurile de interlopi!

Căutarea Alexandrei Măceșanu a fost coordonată de interlopi!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Căutarea Alexandrei Măceșanu a fost coordonată de clanuri de interlopi care i-au dus pe polițiști la adrese greșite. A trecut o săptămână de când anchetatorii caută trupul Alexandrei. Surse apropiate anchetei susțin că acțiunile de căutare ar fi fost coordonate chiar de clanuri de interlopi.

„Comisarul şef Nicolae Alexe, numărul unu pe operaţiuni în poliţia Olt şi cel care a coordonat acţiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi ”Codiţă”, şeful unei reţele uriaşe şi dintre cei mai temuţi oameni din judeţ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie”, conform Libertatea.

În cazul Alexandrei nu s-au dat ponturi poliției, decidând apoi aceștia ce să facă. Ci poliția oferise numere de telefon și alte informații secrete unor interlopi care le-au ”oferit” o pistă, dar greșită!

Citeste si: Mesajul emoționant al profesorilor Alexandrei, tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Citeste si: ”Isteria Alexandra”! Un român din Dublin susține că știe unde se află fata după ce a visat-o îmbrăcată în roșu

Citeste si: Procurorii intră cu buldozerul pe terenul ”Casei Groazei”! Gheorghe Dincă a fost readus la locul faptei

Informațiile au fost transmise către gruparea Rădoi care, la rândul lor, le-au oferit polițiștilor ”pontul” că ar fi implicați cei din clanul Oacă. De fapt, adevărul este că cele două grupări sunt rivale!

”Au fost demarate cele 3 percheziţii domiciliare în baza mandatelor obţinute, comisar şef Alexe Nicolae participând efectiv la una dintre percheziţii, iar adjunctul pe linie de ordine publică la o altă locaţie, la niciuna din cele 3 nefiind obţinute date sau indicii relevante în depistarea minorei”, se arată în raportul Ministerului Afacerilor Interne prezentat către CSAT.

”Procurorul, discutând cu echipa de localizare, le-a comunicat că au fost percheziţionate 3 locaţii, fără a avea vreun rezultat şi nu-şi explică tehnic unde este problema”, scrie în acelaşi document.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate