Stiri

Cauţi idei de cadouri? Iată ce-şi doreşte fiecare zodie

Distribuie pe:

Autor: A.M.

 
Intrăm vertiginos în zona denumită comercial Luna Cadourilor. Sună drăguţ, dar poate fi un chin pentru cei care chiar vor să ofere cadouri utile celor din jur, nu doar să bifeze liste. Partea bună este că astrele ne ghidează gusturile. Ceea ce te poate ajuta să cumperi ceva mai personalizat decât un voucher. E adevărat că pe măsură ce descoperi preferinţe mai specifice, e posibil să crească şi suma cadoului. Dar există şi pentru asta soluţii. Noi credem că, în perioada sărbătorilor, un card de cumpărături devine adevăratul prieten al omului. 
 
1. Berbec
Dincolo de forţa pe care vor s-o afişeze, Berbecii sunt „copilăroşii” zodiacului. În secret, fiecare Berbec nutreşte dorinţa de a rămâne pe veci adolescent. Aşa că dacă afli ce-i plăcea în liceu, te-ai scos. Apelează la nostalgie şi sigur faci o impresie bună.
 
2. Taur
Taurii sunt oameni practici, dar apreciază şi lucrurile frumoase. Ceva strălucitor şi cu oarecare valoare artistică va agăţa oricând privirea unui taur. Cu condiţia de a fi şi practic. Combină utilul cu frumosul şi ai rezolvat-o.
 
3. Gemeni
Aici vorbim despre firi schimbătoare. Oameni care se apucă de ceva cu entuziasm covârşitor, doar ca să renunţe la scurt timp. Inima nativului în Gemeni e mereu între dorinţe, aşa că va trebui să-i satisfaci cât mai multe. Un coş al abundenţei de obicei îşi face treaba.
 
4. Rac
Orice ai face, să nu-l scoţi pe Rac din casă. Fără bilete la evenimente, decât dacă ştii tu sigur-sigur că e ceva ce-i place foarte mult. Altfel, cadoul ar trebui să-i susţină spiritul introvertit, mai ales pe timp de iarnă. 
 
5. Leu
Vestea bună e că Leul nu suportă să ştie că ai cheltuit mult pe cadoul lui. Vestea mai puţin bună e că sunt firi regale. Le plac lucrurile care arată şi se simt bine. Dar nu uita: să nu fie scumpe! Greu, ştim, dar în era producţiei în masă sigur găseşti ceva. 
 
6. Fecioară
Trebuie s-o spunem pe şleau: perfecţionismul Fecioarei n-o să te ajute. Totuşi, e bine de ştiut că sunt firi atrase de natură, dar şi de curăţenie şi igienă. Orice produs miraculos care uneşte cele două lumi ar trebui să fie ok. Ar trebui.
 
7. Balanţă
Balanţele sunt firi care se hrănesc din legături sociale. Când nu aleargă de la un eveniment la altul, cel mai probabil organzează o întâlnire la ei acasă. Nu vei da greş cu orice produs care ajută Balanţa să fie o gazdă şi mai bună.
 
 
8. Scorpion
Ignoră, pentru o vreme, latura extremă a scorpionului. În spatele spiritului rebel, se ascunde şi o parte mai docilă. Oferă-i ceva drăguţ, mititel şi pufos. Dacă-i place, o să fii singurul om care-i oferă aşa ceva. Dacă nu-i place, oricum are simţul umorului dezvoltat. Veţi râde împreună.
 
9. Săgetător
Săgetătorii sunt mereu în căutarea următoarei ţinte sau aventuri. N-au timp pentru lucrurile obişnuite, pe care noi toţi le luăm de bune. Ia-i ceva pentru casă sau un articol de îmbrăcăminte de bază pentru sezonul rece. Sigur a uitat să-şi cumpere singur.
 
10. Capricorn
La Capricorn, nu merge cu trenduri sau noutăţi. Aceşti oameni apreciază stilul care a rezistat testului timpului şi materialele făcute pentru o viaţă. Ia-i ceva simplu, reistent şi util. Fără briz-briz-uri de azi, de ieri.
 
11. Vărsător
Vărsătorii au simţ artistic, dar nu le place să-l afişeze. Cadoul perfect ar trebui să le hrănească acest spirit, dar nu într-un mod ostentativ. De exemplu, în loc de tablouri, mergi pe un album cu lucrări ale unui artist celebru.
 
12. Peşti
În căutarea cadoului pentru Peşti, chiar te vei simţi norocos. Pentru că sunt firi care-şi îmbrăţişează latura spirituală, ezoterică. Iar majoritatea magazinelor de cadouri vând exact acest gen de produse. Pentru suflete mari.
 
Înainte să pleci la vânătoarea de cadouri, înarmează-te cu răbdare. Dar şi cu un card precum CardAvantaj, care-ţi permite să împarţi toate cheltuielile în rate fără dobândă*. În felul ăsta, fiecare prieten sau rudă primeşte exact ce-şi doreşte. Iar tu te bucuri de sărbători fără ameninţări la buget. 
 
*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidenţiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.